Λαμπρή τελετή λήξης για το 7ο Chania Film Festival | Photos

Με μια λαμπρή τελετή στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων στα σχολεία που δημιούργησαν ταινίες  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ολοκληρώθηκε το 7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Αφού προβλήθηκαν 20 ταινίες που δημιούργησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί των Χανίων την σχολική χρόνια 2018-19 ακλούθησαν απονομές από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, τον Δήμαρχο  Χανίων Παναγιώτη Σημαντηράκη, τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αντώνη Παπαδεράκη, την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Σοφία Μαλανδράκη, τον Γενικό Γραμματέα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων Μανώλη Κελαϊδή, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στέλιο Ζερβάκη, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Μανώλη Μηλιαράκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Χανίων Γιάννη Γιαννακάκη.

Κατά την διάρκεια των απονομών οι θεσμικοί εκπρόσωποι επισήμαναν την μεγάλη ανάπτυξη που γνωρίζει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και την αποδοχή που έχει από τους φίλους του κινηματογράφου και της εκπαίδευσης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην μεγάλη παρέμβαση που γίνεται με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Φεστιβάλ στον χώρο της οπτικοακουστικής παιδείας.

Κλείνοντας την βράδια ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων έκανε δυο τιμητικές απονομές καταρχήν στον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής Παναγιώτη Καλδή για την υποστήριξη του Πανεπιστημίου στις δράσεις του Φεστιβάλ βάση σχετικού πρωτοκόλλου συνεργασίας και στον τέως Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη για την αμέριστη υποστήριξη στο Φεστιβάλ και στις εκπαιδευτικές του δράσεις κατά την εννιάχρονη θητεία του.

Το ραντεβού δόθηκε για τον Οκτώβρη του 2020 στο 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων αλλά και ενδιάμεσα στις συνεχείς δράσεις και παρεμβάσεις που οργανώνει και υλοποιεί το Φεστιβάλ.

Η βραδιά έκλεισε μια συναυλία των Change House στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ