Λακκούβες… σκοτώστρες σε δρόμους των Χανίων | Photos

Παγίδες θανάτου για οχήματα και ανθρώπους κρύβουν οι λακκούβες που είναι διάσπαρτες σε δρόμους των Χανίων, όχι μόνο μέσα στην πόλη, αλλά και στον ΒΟΑΚ.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr τόσο στην οδό νικηφόρου Νικηφόρου Φωκά,  ο κίνδυνος ατυχημάτων και υλικών ζημιών από τις λακκούβες είναι τεράστιος, όπως επίσης τα πρόχειρα «μπαλώματα» του οδοστρώματος, που υπάρχουν σε πολλά σημεία. στην Εθνική.

Ιδιαίτερα μάλιστα όταν σκεπάζονται από τα νερά της βροχής και είναι δύσκολο να τις αντιληφθούν οι οδηγοί των αυτοκινήτων, δικυκλιστές αλλά και πεζοί.

zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για το χάλι της Ακρωτηρίου με τις λακκούβες των φρεατίων? Τις αιώνιες λακκούβες. Με μηχανή είναι ΘΑΝΑΤΟΣ. Τα ζιγκ ζαγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ, η άκρη άκρη του δρόμου είναι ΘΑΝΑΤΟΣ Λες και δεν τις έχει δει κανείς ανισόρροπος πολιτικός ή δήμαρχος ή τα βόδια που έφτιαξαν τα φρεάτια.. Ή δεν ανεβοκατεβαίνει κανείς προηγούμενος γλόμπος. Αλλά βέβαια όταν ανεβοκατεβαίνεις με την μερσεντές των 80 και 100 χιλιάδων οι λακούβες είναι ανύπαρκτες επειδή το κάθε αμορτισέρ κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο μικρομεσαίου κακομοίρη

  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
    ΟΤΕ, ΔΕΥΑΧ ,ΔΕΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ (ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ).ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, Η ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ…….

  3. ΝΑ μαζευτουμε ολοι ανα παριοχη και να μην ξαναπληρωσουμε λογαριασμους μεχρι να αρχισουν εργασιες αποκαταστασεις…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ