Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά | Επίκαιρη ερώτηση δημοτικών συμβούλων για μη λειτουργία παιδικού σταθμού

λαϊκή-συσπείρωση-πλατανιά-επίκαιρη-ε-920968

Με αφορμή τη μη λειτουργία του παιδικού σταθμού στα Καμισιανά, λόγω έργων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης του Πλατανιά, Δημήτρης Ανθούσης, Στυλιανός Μαραινάκης και Αλεξία Κουμάκη, που κατηγορούν την τοπική δημοτική αρχή για ολιγωρία, ζητούν με επίκαιρη ερώτηση που κατάθεσαν, ζητάνε μεταξύ άλλων να ενημερωθούν πότε θα τελειώσουν οι εργασίες για να λειτουργήσει κανονικά ο παιδικός σταθμός και ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση.

Αναλυτικά το σχετικό κείμενο της επίκαιρης ερώτησης

Η σχολική χρόνια έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες. Παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις που έχουν καταγραφεί για μια ακόμη φορά, και φέτος, που πάντως αποκαλύπτουν τις προθέσεις και αυτής της κυβέρνησης όπως και τις προηγούμενης, για απαξίωση της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης, στο δήμο Πλατανιά, σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η ολιγωρία της δημοτικής αρχής.

Ο παιδικός σταθμός στα Καμισιανά, παρά το ότι θα έπρεπε εδώ και δύο εβδομάδες να λειτουργεί, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την επέκταση του. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους γονείς της ευρύτερης περιοχής.

Η δημοτική αρχή ερωτάται:

-Τι προτίθεται να κάνει προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα οι σχετικές εργασίες;

-Πότε θα λειτουργήσει κανονικά ο παιδικός σταθμός;

-Ποιοι ευθύνονται για όλη αυτή την καθυστέρηση;

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook