Λαγονήσι: «Τον έπιασε από τον ώμο και πήγε να τον τραβήξει μέσα στο αυτοκίνητο» λέει συγγενής του 16χρονου που πυροβολήθηκε

λαγονήσι-τον-έπιασε-από-τον-ώμο-και-πή-1657842

Συγγενής του 16χρονου που τραυματίστηκε μετά το αιματηρό περιστατικό που έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Λαγονήσι και νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας, περιγράφει το πως έγινε (δείτε εδώ)

Την ίδια ώρα οι έρευνες επικεντρώνονται στις καταθέσεις των παιδιών που δέχθηκαν την επίθεση στο Λαγονήσι. Αρχικά στον φίλο του τραυματία, αλλά και στον ίδιο τον 16χρονο, που ακόμα νοσηλεύεται.

Ο συγγενής του 16χρονου που νοσηλεύεται με διαμπερές τραύμα στο πόδι, μας μεταφέρει ότι «την ώρα που πέρασαν τα παιδιά δίπλα από το αυτοκίνητο με τα φιμε τζάμια, άκουσαν την πόρτα να ανοίγει και ο 16χρονος ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι του. Τότε βγήκε από το αυτοκίνητο ένας άντρας, τον έπιασε από τον ώμο, του είπε στα αγγλικά” έλα έλα” και προσπάθησε να τον τραβήξει προς τα μέσα. Τα δύο παιδιά έτρεξαν και κρύφτηκαν».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο βρέθηκε κάλυκας 9 χιλιοστών, ενώ η αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων για την επίθεση, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook