Lady Gaga και Bradley Cooper στο ριμέικ του μιούζικαλ «Ένα αστέρι γεννιέται»

lady-gaga-και-bradley-cooper-στο-ριμέικ-του-μιούζικαλ-ένα-412060

Η τραγουδίστρια Lady Gaga και ο προτεινόμενος για Οσκαρ Bradley Cooper θα πρωταγωνιστήσουν στο ριμέικ του μιούζικαλ «A Star is Born» (Ενα αστέρι γεννιέται). Η επιβεβαίωση για την ηχηρή συνεργασία έγινε από την Warner Bros.

Ο 41χρονος Cooper ο οποίος έχει προταθεί τέσσερις φορές για Όσκαρ θα κάνει στην ταινία και το ντεμπούτο του σαν σκηνοθέτης. Η 30χρονη Gaga θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει σε ταινία.

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ενθουσιασμένη με την ιδέα ότι θα συμμετέχει σε ένα μιούζικαλ και το έγραψε στο Τwitter της. Η Warner Bros δεν έχει ακόμα ανακοινώσει πότε θα βγει η ταινία στους κινηματογράφους. Η αρχική ιδέα ήταν την ταινία να την σκηνοθετήσει ο Κλιντ Ίστγουντ και να παίξει η Μπιγιονσέ.

H υπόθεση της ταινίας

Η ιστορία του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ που βρίσκει μια νεαρή κοπελιά και την αναδεικνύει. Ερωτεύονται και παντρεύονται αλλά όσο αυτή αρχίζει να διαπρέπει και να γίνεται πρώτο όνομα, τόσο αυτός πέφτει στον αλκοολισμό και η δικιά του καριέρα βουλιάζει.

Η ταινία A Star Is Born του 1954 αποτελεί το μιούζικαλ ριμέικ της διάσημης ομότιτλης ταινίας του William A. Wellman από το 1937. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εδώ έχουμε την Judy Garland και τον James Mason, με τον Charles Bickford να έχει τον χαρακτηριστικό δεύτερο ρόλο του διευθυντή της κινηματογραφικής εταιρείας.

Ο διάσημος σκηνοθέτης George Cukor έφτιαξε ένα από τα καλύτερά του έργα, με συνολική διάρκεια σχεδόν τρεις ώρες, χωρίς να κουράζει και να βαραίνει. Ένα αστέρι γεννιέται, ένα άλλο αργοσβήνει. Η δύναμη του κόσμου, που τη μια μέρα σε ανεβάζει και την άλλη σε φτύνει, είναι αδυσώπητη.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook