Lady Gaga: «Η Adele είναι πιο χοντρή από μένα. Γιατί δεν λέτε τίποτα γι’ αυτήν;»

lady-gaga-η-adele-είναι-πιο-χοντρή-από-μένα-γιατί-δ-5616

Τα πολλά παραπανίσια κιλά της κλήθηκε να σχολιάσει η Lady Gaga σε συνέντευξη στο Stylist Magazine και φάνηκε περισσότερο ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα παρά με το έξτρα βάρος.

Η Lady Gaga έχει παχύνει. Αυτό είναι αναντίρρητο, ενώ η ίδια δήλωνε πρόσφατα ότι ήταν βουλιμική και ανορεκτική από 15 χρονών. Παρ’ όλ’ αυτά, φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από συναυλία της και σχολιάστηκαν καυστικά από τα διεθνή κανάλια και blogs φαίνεται πως ενόχλησαν αρκετά την ποπ σταρ και την ανάγκασαν να πάρει θέση.

Σε συνέντευξη της στο Stylist Magazine, η 26χρονη Lady Gaga θυμήθηκε την Adele.

«Η Adele είναι πιο χοντρή από μένα, αλλά για εκείνη γιατί δεν λέει κανείς τίποτα. Είναι υπέροχο αυτό που έχει καταφέρει και το πόσο πιστεύει στον εαυτό της. Έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για πολλές γυναίκες».

Δεν γνωρίζουμε αν η Gaga προσανατολίζεται στο να διατηρήσει ή να χάσει αυτά τα περιττά κιλά (σίγουρα πάνω από 10), αλλά σχολιάζοντας τις φωτογραφίες, παραδέχτηκε ότι έμαθε για την ύπαρξή τους, όταν της τηλεφώνησε η μητέρα της, ρωτώντας την αν πάχυνε.

«Όλοι μου το έλεγαν, αλλά δεν έδινα καμία σημασία. Αλλά όταν έμαθα πως έγινε θέμα στις ειδήσεις, κάπου που μιλάνε για πολέμους, την οικονομική κρίση και τις αμερικάνικες εκλογές, είπα: ‘Εντάξει, αυτό είναι εντελώς γελοίο».

One thought on “Lady Gaga: «Η Adele είναι πιο χοντρή από μένα. Γιατί δεν λέτε τίποτα γι’ αυτήν;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook