Λαχειοπώλισσα «έφαγε» τα λεφτά και σκηνοθέτησε ληστεία

λαχειοπώλισσα-έφαγε-τα-λεφτά-και-σκ-772375

Και μόνο το γεγονός ότι δεν πήγε στα γραφεία της Ασφάλειας στη Λάρισα, αλλά κατήγγειλε τηλεφωνικά πως έπεσε θύμα ληστείας, ήταν αρκετό για να υποψιαστούν οι αστυνομικοί ότι κάτι έκρυβε η 43χρονη λαχειοπώλισσα η οποία ισχυρίστηκε ότι της άρπαξαν τα κέρδη από την πώληση των λαχείων.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της την πλησίασαν δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και την εξανάγκασαν να τους παραδώσει την τσάντα της με τις εισπράξεις, ύψους 600 ευρώ. Όμως, κίνησε υποψίες και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τις εγγραφές από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, όπου υποτίθεται ότι την λήστεψαν.

Στο οπτικό υλικό δεν φαίνονταν άτομα με την περιγραφή που είχε δώσει η 43χρονη κι έτσι οι αστυνομικοί της πήραν ξανά και ξανά κατάθεση, ώσπου αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι είχε ξοδέψει τα χρήματα από τα λαχεία που πούλησε και σκηνοθέτησε τη ληστεία για να καλύψει την χασούρα.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και ψευδή καταμήνυση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook