La Casa De Papel: Η πιθανή ημερομηνία προβολής της 4ης σεζόν της σειράς-φαινόμενο

la-casa-de-papel-η-πιθανή-ημερομηνία-προβολής-της-4η-912436

Έχει περάσει κάτι περισσότερο από ένας μήνας από την επιστροφή της σειράς φαινομένου του Netflix, La Casa de Papel. Εκατομμύρια τηλεθεατών έμειναν καθηλωμένοι για να παρακολουθήσουν τα 8 επεισόδια της 3ης σεζόν με τον Προφεσόρ και της παρέας του. Το παρακάτω κείμενο δεν περιέχει σπόιλερ.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την 4η σεζόν της σειράς κάτι που επιβεβαίωσε εν μέσω πλην σαφώς και ο δημιουργός της λατρεμένης συμμορίας, Άλεξ Πινά σε συνέντευξη Τύπου στις 26 Ιουνίου.

Ο Πινά είχε πει ότι «πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ακόμη πολλά να πουν. Χρειάστηκε καιρός για να πάρουμε την απόφαση, θέλαμε να σεβαστούμε τη δουλειά μας».

Από εκείνη τη στιγμή μία φρενίτιδα έχει επικρατήσει στο ίντερνετ με τις πρώτες φήμες να κάνουν την εμφάνισή τους για το πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας «Popular Series» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το La Casa De Papel αναμένεται να είναι πλήρως διαθέσιμη στις οθόνες μας μέσω της πλατφόρμας Netflix, από τις 14 Ιανουαρίου 2020.

Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της πλατφόρμας.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook