La Casa de Papel: Ακόμη δεν τελείωσαν τα επεισόδια του 3ου κύκλου και έρχεται ο επόμενος

la-casa-de-papel-ακόμη-δεν-τελείωσαν-τα-επεισόδια-τ-784914

Δεν έχει προλάβει καλά, καλά να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός από τη νέα, τρίτη σεζόν του La Casa de Papel που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα του Netflix στις 19 Ιουλίου και η ισπανική παραγωγή έχει ήδη βάλει μπροστά νέα επεισόδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού el Periodico, η σειρά φαινόμενο του Netflix που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ στην ιβηρική χερσόνησο, αλλά και παγκοσμίως, αναμένεται να επιστρέψει με νέα, τέταρτη σεζόν. Για την ακρίβεια, φαίνεται πως τα γυρίσματα του νέου κύκλου του La Casa de Papel έχουν ήδη ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται πως επιβεβαίωνε στις 26 Ιουνίου και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την τρίτη σεζόν, ο δημιουργός του La Casa de Papel, Αλεξ Πινά. «Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ακόμη πολλά να πουν. Χρειάστηκε καιρός για να πάρουμε την απόφαση, θέλαμε να σεβαστούμε τη δουλειά μας» δήλωσε ο Πινά. Από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης της σειράς, Χεζούς Κολμενάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επανένωση όλου του καστ, την οποία χαρακτήρισε «σαν reunion παλαιών συμφοιτητών».

Οσο για το πότε θα έχουμε στους υπολογιστές μας την τέταρτη σεζόν του La Casa de Papel και κατά πόσο αυτή θα είναι και η αυλαία για την τέλεια ληστεία που απογείωσε την καριέρα των ισπανών συντελεστών της σειράς του Netflix, θα πρέπει να αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της πλατφόρμας.

Η ιστορία των ληστών με τη μάσκα του Νταλί

Οκτώ ληστές με κόκκινες φόρμες εργασίες και μάσκες του εκκεντρικού Ισπανού ζωγράφου Σαλβατόρε Νταλί εισβάλουν και κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας στη Μαδρίτη και το Casa de Papel ξεκινάει. Κρατούν ομήρους προσωπικό και επισκέπτες προκειμένου να καταφέρουν να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ μέσα σε 11 ημέρες.

Η σειρά προβλήθηκε σε έναν κύκλο χωρισμένο σε δύο μέρη, το πρώτο μέρος, σε 9 επεισόδια, από από 2 Μαΐου έως 27 Ιουνίου 2017 και το δεύτερο, σε 6 επεισόδια, από 16 Οκτωβρίου έως 23 Νοεμβρίου 2017. Τα επεισόδια είχαν διάρκεια 60-80 λεπτά. Στο τέλος του 2017 η Netflix αγόρασε τη σειρά και μοίρασε τα 15 επεισόδια σε 22 που διαρκούν 40-50 λεπτά. Τον Ιούλιο του 2019 ξεκίνησε η προβολή του 3ου κύκλου του Casa de Papel από το Netflix.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook