L’ angolo: Στο νέο Italian Restaurant της Νταλιάνη θα χορτάσεις… απόλαυση σε τιμές μιας άλλης εποχής!

l-angolo-στο-νέο-italian-restaurant-της-νταλιάνη-θα-χορτάσε-750364

Με δεδομένη τη θετική αύρα του πιο πολυσύχναστου αστικού πεζόδρομου, το νέο ιταλικού προσανατολισμού concept, συνδυάζει τη ζεστασιά του ανανεωμένου χώρου με την εμπειρία και το χαμόγελο των δυο νέων ιδιοκτητριών του…

Εξαιρετικές πρώτες ύλες, αγαπημένες γεύσεις, χορταστικές μερίδες… κι όλα αυτά θα σας κοστίσουν ίσως και λιγότερο από 10 ευρώ το άτομο!

Το l’ angolo, που στα ιταλικά σημαίνει γωνία (και θα το συναντήσετε στην κεντρική γωνία του πεζόδρομου), μας πρωτοσυστήθηκε πριν περίπου 3 χρόνια, όχι στα Χανιά αλλά στην άλλη άκρη της Κρήτης, στην Ιεράπετρα, όπου και διαπρέπει μέχρι σήμερα. Όλα του τα πιάτα είχαν ιδιαίτερη απήχηση αφού ο κόσμος της Κρητικής πόλης πολύ σύντομα ξεκίνησε να κάνει “ουρές” για να απολαύσει την εκπληκτική του πίτσα, τα ζυμαρικά, τα πιάτα με κρέας, ιδιαίτερες σαλάτες και ορεκτικά αλλά και τα χειροποίητα γλυκά που σφράγιζαν την τελευταία, γλυκιά επίγευση…
Συμπληρώνοντας περισσότερο από εννέα μήνες πλήρους λειτουργίας και κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους φανατικούς φίλους και στα Χανιά, το L’angolo προ(σ)καλεί όλους όσους δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα και είναι λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας να το ανακαλύψουν…
Σε ότι αφορά τα πρώτα πιάτα, συστήνουμε ανεπιφύλακτα τα ρολάκια σολωμού, την κρητική σαλάτα σε καλαθάκι από παξιμάδι και τις σπεσιαλιτέ πίτσες-σάντουιτς με επιλογή από υλικά ή σε version ανοιχτού σκορδόψωμου.
Από τα πιάτα ζυμαρικών, φρέσκων ή Barilla, τις γευστικές εντυπώσεις κερδίζουν η γαριδομακαρονάδα, η special, η “l’ angolo” και η Carouso, ενώ ανάμεσα στις δεκάδες επιλογές πίτσας, η l’ angolo και η BBQ ξεχωρίζουν εκπλήσσοντας διαφορετικά και ευχάριστα. Εξυπακούεται ότι και στις πίτσες και στα ζυμαρικά υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας της δικής σας μοναδικής συνταγής επιλέγοντας τόσο τη «βάση» (είδος ζυμαρικού / ζυμαριού) όσο και τη συνοδεία (σάλτσα / υλικά).
Την ιταλική ατμόσφαιρα εμπλουτίζουν και κάποια “δοκιμασμένα” και πολύ δημοφιλή πιάτα με βάση το κρέας, όπως οι δύο συνταγές με κοτόπουλο (l’ angolo και Καίσαρα) που εντυπωσιάζουν!
Όσα και να γράψει κανείς για τις γεύσεις, θα πρέπει να δοκιμάσετε ολόκληρο τον κατάλογο για να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι η σχέση ποιότητας, ποσότητας και τιμής που προσφέρει αυτό το νέο Ιταλικό Εστιατόριο είναι σταθερή και πραγματικά εξαιρετική! Κι όλα αυτά συνοδευμένα από μια βατή, πλην προσεγμένη, wine list και επισφραγισμένα με χειροποίητη πανακότα και σοκολατόπιτα!!!
Κι αν όλα αυτά τα συνδυάσετε με το άψογο φιλικό service και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα, ξέρετε γιατί το l’ angolo είναι η καλύτερη επιλογή για ιταλικό στο κέντρο αλλά και από τις καλύτερες προτάσεις της εν λόγω κουζίνας στην πόλη!

Δείτε εδώ ολόκληρο το menu.

INFO:

Σερβίρει καθημερινά, μέσα κι έξω, από τη 13:00 το μεσημέρι 00:00 τα μεσάνυχτα.

Χατζημιχάλη Νταλιάνη 36 Α | Χανιά | Τηλ. 2821 043000
Facebook | Instagram: L’ angolo Ristorante

Φωτο: Νίκος Φαζός

One thought on “L’ angolo: Στο νέο Italian Restaurant της Νταλιάνη θα χορτάσεις… απόλαυση σε τιμές μιας άλλης εποχής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook