Κυρώθηκε στη Βουλή η αμυντική συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ με 181 ψήφους

κυρώθηκε-στη-βουλή-η-αμυντική-συμφωνί-1425891

Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, με 181 ψήφους υπέρ έναντι 119 κατά, «η κύρωση του δεύτερου πρωτοκόλλου τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδος και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

Υπέρ της νέας αναβαθμισμένης ελληνοαμερικάνικης Συμφωνίας, τάχθηκαν οι 157 βουλευτές της ΝΔ μαζί με τους 22 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τους δύο ανεξάρτητους βουλευτές, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Κωνσταντίνα Αδάμου.

ertnews.gr

2 thoughts on “Κυρώθηκε στη Βουλή η αμυντική συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ με 181 ψήφους

  1. Το είχαμε σχολιάσει ότι ο Μπογδάνος « διώχτηκε « τάχα μου από τη ΝΔ για νά κάνει κόμμα να κλεψει ψήφους από τον Κασιδιάρη που φοβούντε ΟΛΟΙ τους (εκτός Κούβελα) και ο Ανδρουλάκης πάλι με εντολή του Κούλη να κανει συνέδριο να όνομασει ξανά το ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και να κλέψει ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ και Κασιδιάρη ! Δηλαδή και οι δυο πατερίτσες του
    Κούλη που έτσι θα ξανακάνει κυβέρνηση. Τώρα πως από το : έξω οι βάσεις του θανάτου ! από τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ στο « καλώς ήλθατε αγάπημένες βάσεις στην Ελλάδα «. του διαδόχου και νυν προέδρου το ΠΑΣΟΚ. μόνο μια ………καρέκλα υπουργείου ξέρει !

  2. Ο/Η Να δούμε ποιοι θαχουν σπίτια, περιουσία, η δουλειά στην επόμενη θητεία του μητσοτακη ! Μόνο οι κολλητοί του λέει:

    Παίζουνε παιχνιδια στα ανοικτά και στην καμπούρα σας για την καταστροφή και την εκμετάλλευση σας γιατί ξέρουν ότι είστε ψεκασμένοι και ηλίθιοι και δεν τους ενδιαφέρει ακόμα και αν τους πάρετε χαμπάρι δεν πρόκειται να αντιδράσετε !
    Να μου θυμιθείτε μετά τις εκλογές πάλι κυβέρνηση του Κούλη θα έχετε με τον Ανδρουλιδάκη υπουργό ……….ναυτιλίας, τον Μπογδάνο υπουργό Γεωργίας και τον Φαήλο υπουργό τουρισμού. Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν στις θέσεις τους λόγω ……εξαιρετικής αφοσίωσης και μακριές γλώσσας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook