Κύριε Μητσοτάκη το πάρτι τελείωσε… Καλοδεχούμενες οι εκλογές, κι ας άργησαν, για να σωθεί η κοινωνία

«Ακόμα και τώρα που αποδεικνύεται ότι σχεδιάζει πρόωρες, δεν βρίσκει το θάρρος να παραδεχθεί ότι προσφεύγει στις κάλπες γιατί απλά βρίσκεται σε κατάρρευση», αναφέρει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι δεν είχε ούτε μια φορά την πολιτική εντιμότητα να σηκώσει με ειλικρίνεια μια ευθύνη και τον προειδοποιεί ότι πλέον είναι πολύ αργά για να διασωθεί.

«Ο πρωθυπουργός που επί τρία χρόνια κυβερνούσε τη χώρα στοχοποιώντας για τις αποτυχίες του τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στήνει ειδικά δικαστήρια σε βάρος των πολιτικών του αντιπάλων, σήμερα βγαίνει και ουσιαστικά παραδέχεται ότι πάει σε πρόωρες εκλογές επειδή πάλι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης όχι απλά υπήρξε μοιραίος πρωθυπουργός, έχοντας στην πλάτη του την τραγική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας, αλλά και επειδή δεν είχε μία φορά την πολιτική εντιμότητα να σηκώσει με ειλικρίνεια μία ευθύνη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ακόμα και τώρα που αποδεικνύεται ότι σχεδιάζει πρόωρες εκλογές και είχε φλομώσει στο ψέμα τον κόσμο πως θα εξαντλήσει την τετραετία – για να ολοκληρώσει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα – δεν βρίσκει το θάρρος να παραδεχθεί ότι προσφεύγει στις κάλπες γιατί απλά βρίσκεται σε κατάρρευση.

Καλοδεχούμενες οι εκλογές και ας άργησαν για να σωθεί η κοινωνία. Αν νομίζει ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού προλαβαίνει να διασωθεί, πλέον είναι πολύ αργά. Κύριε Μητσοτάκη το πάρτι τελείωσε».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ