Κυρίαρχος του παιχνιδιού στα Χανιά ο Σημανδηράκης – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για Δήμο και Περιφέρεια

κυρίαρχος-του-παιχνιδιού-στα-χανιά-ο-σ-1449704

Ευρεία αποδοχή του δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και στήριξη στο έργο του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, είναι τα σημαντικότερα ευρήματα της δημοσκόπησης της GPO που διενεργήθηκε στα Χανιά από τις 4 μέχρι τις 10 Μαΐου και δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Το έργο του κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη φαίνεται να αναγνωρίζεται από την πλειοψηφία των δημοτών του.

Συγκεκριμένα, ικανοποιημένο δηλώνει το 61,3%, ενώ αρνητικά το κρίνει το 37,4%. Τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Χανίων είναι το κυκλοφοριακό (49,4%),οι δρόμοι-πεζόδρομοι (31,4%) και τα έργα υποδομής (29,3%).

Σε μικρότερη κλίμακα, στα προβλήματα περιλαμβάνονται η καθαριότητα (20%), οι συγκοινωνίες (9,2%) και το πράσινο – περιβάλλον (5,1%).

Σχετικά με την εικόνα που έχουν οι Χανιώτες για τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, το 50,8% δηλώνει ικανοποιημένο από το έργο του, ενώ το 42,2% δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιημένο.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Κυρίαρχος του παιχνιδιού στα Χανιά ο Σημανδηράκης – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για Δήμο και Περιφέρεια

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ.:
    ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗ ΣΤΑ ΝΕΑ (ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ), ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ (ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟ) ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ :
    «ΣΤΟ’ ΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ
    ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΗ ΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ
    ΚΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙΣ…»
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΣΙ ΠΑΡΕΕΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ: «ΓΙΕ ΜΟΥ ΣΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΤΣΙ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥΣ, ΝΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΤΗΡΑ ΤΟ ΣΚΑΜΙ ΣΤΗΝ ΤΑΒΛΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΙΖΕ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΣΗΚΩΝΟΥ…»

  2. Μας ζαλίζουν οποίοι λένε με πράσινο.. Έχουμε πήξη στη πρασινάδα.. Και που έγινε αυτή η δημοσκόπηση δλδ διότι εγώ στα 10 στόμα τα 9 δεν τον θέλουν.. Και έχει 63 χα και χα δλδ.. Εδω φοβάται να φτιάξει ένα πεζοδρόμιο το οποίο θα πληρώσει χιλιάδες των χιλιάδων ευρώ σε αποζημίωση κάπου αμ πλημμυρίσει πάλι.
    Το παιδί περνη τα έτοιμα & το παίζει γαμπρος μόνο και να κλείσεις ραντεβού ποιο εύκολα βρίσκεις τον μπαιντεν. Ψωναρα ειναι.
    Ελεου παρ πολιτικά βέβαια καλά λέει εχνι ο αρκαλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook