Κυρίαρχος ο Αρναουτάκης στην Κρήτη – Τι λέει νέα δημοσκόπηση

κυρίαρχος-ο-αρναουτάκης-στην-κρήτη-τ-1050942

Ποια είναι η άποψη των Κρητικών για τον Περιφερειάρχη και τον ΒΟΑΚ; – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση από την εταιρεία GPO για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά, που πραγματοποιήθηκε στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, κατέγραψε μεταξύ άλλων τις απόψεις των πολιτών για το έργο του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, αλλά και την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ.

Ευχαριστημένοι με τον Περιφερειάρχη

Σε επίπεδο Κρήτης, το 57,9% δήλωσε ότι είναι πολύ έως αρκετά ικανοποιημένοι από το έργο του Σταύρου Αρναουτάκη, ενώ το 37,9% δήλωσε ότι είναι λίγο έως καθόλου ικανοποιημένοι.

Πιο αναλυτικά:

Στα Χανιά στην ίδια ερώτηση, πολύ – αρκετά ικανοποιημένο δηλώνει το 50,5% των ερωτηθέντων, ενώ το 46,2% απάντησε το αντίθετο.

Στο Ρέθυμνο η διαφορά είναι μεγαλύτερη, αφού το 60,6% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι είναι ικανοποιημένοι από το έργο του Σταύρου Αρνατουτάκη με το 31,8 να απαντά ότι ο Περιφερειάρχης δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.

Αρκετά μεγάλη διαφορά παρατηρείται και στο Ηράκλειο, την έδρα της Περιφέρειας, όπου το 66,2% δηλώνει πολύ ικανοποιημένο με το 31,1% να αναφέρει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από το έργο του κυρίου Αρναουτάκη.

Τέλος, στο Λασίθι, σχεδόν οι μισοί (50,8%) θεωρούν ότι ο Σταύρος Αρναουτάκης τους έχει ικανοποιήσει, ενώ εδώ το 40,4% δεν είναι ευχαριστημένο με το έργο του.

Για τον ΒΟΑΚ

Σχετικά με το έργο της ολοκλήρωσης του ΒΟΑΚ οι Κρητικοί φαίνεται να θεωρούν πολύ σημαντική την ολοκλήρωσή του, για την ανάπτυξη των μετακινήσεων αλλά και την οικονομική, εμπορική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού. Το 93,2% απάντησε θετικά στη συγκεκριμένη ερώτηση, ενώ μόλις το 6,3% ανέφερε ότι η ολοκλήρωση του έργου είναι λίγο η καθόλου σημαντική για το νησί.

Στην ερώτηση σχετικά με το πόσο σημαντική θεωρούν την παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ, το 57,6% των Κρητικών απάντησε ότι τη θεωρεί πολύ σημαντική με το 36,9% να δηλώνει το αντίθετο.

Τέλος, σε ότι αφορά τα χρονοδιαγράμματα, οι Κρητικοί πιστεύουν ότι το έργο του ΒΟΑΚ δεν θα έχει ολοκληρωθεί στην ώρα του, καθώς το 68,3% όσων ρωτήθηκαν πιστεύουν ότι ο ΒΟΑΚ δεν θα έχει υλοποιηθεί εντός του χρονικού διαστήματος που έχει εξαγγελθεί, ενώ ένα ποσοστό 26% πιστεύει ότι το έργο θα είναι έτοιμο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook