Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε για την «Κιβωτό», τις γυναίκες και τον «Σασμό»

κυριάκος-μητσοτάκης-τι-είπε-για-την-κ-1574755

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε συνέντευξη το Σάββατο (26/11) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA και μίλησε τόσο για την «Κιβωτό του Κόσμου» όσο για τις γυναίκες σε θέσεις εξουσίας και τον… «Σασμό».

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα», ο πρωθυπουργός είπε ότι τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» είναι ασφαλή και πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρει να δούμε τι έγινε με τα οικονομικά καθώς έγιναν σημαντικές δωρέες και στη συνέχεια στόχος μας είναι να υπάρχουν λιγότερα παιδιά στις δομές. Το καλύτερο για τα παιδιά είναι να φεύγουν από αυτές τις δομές είτε με αναδοχή είτε με υιοθεσία».

Ακόμα, ο ίδιος αναγνώρισε ότι «έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά στο θέμα της υγείας αλλά και στην δικαιοσύνη ιδίως σε θέματα ταχύτητας απονομής της», προσθέτοντας: «Θεωρώ ότι και εκεί έχουμε σημαντικά βήματα να κάνουμε και θεωρώ οτι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας με το ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος» επισημαίνοντας την αναπτυξιακή της διάσταση».

Τι είπε για τις γυναίκες και την… τραπ

Με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε νωρίτερα, το Σάββατο (26/11), ότι η αδελφή του, Κατερίνα πάσχει από καρκίνο του μαστού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δώσει το μήνυμά του στις γυναίκες, λέγοντας: «Το έκανα για να αναδείξω την σημασία των εξετάσεων που μας επιτρπέπουν να τον διαγνώσουμε ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τον αντιμετωπίσουμε. Το έκανα για να αναδείξω την σημασία των εξετάσεων που μας επιτρπέπουν να τον διαγνώσουμε ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τον αντιμετωπίσουμε».

Ο ίδιος έκανε μνεία, στη συνέχεια, στο πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών που φέρει το όνομο της Φώφης Γεννηματά, η οποία «έφυγε» από τη ζωή. Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, βέβαια, μιας και χθες (25/11) ήταν η ημέρα καταπολέμησης της έμφυλης βίας, ο πρωθυπουργός «φωτογράφισε» μουσικό είδος που, όπως είπε, χρησιμοποιεί «απαράδεκτη» γλώσσα στα τραγούδια.

Βέβαια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θα ήθελε να υπάρχουν περισσότερες γυναίκες σε θέσεις ευθύνης και είπε ότι όσον αφορά στην κυβέρνηση φέρει εκείνος την ευθύνη γι’ αυτό.

Κεφάλαιο social media και «Σασμός»

Η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ενασχόλησή του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση, λ.χ., με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, που προφανώς ασχολείται με αυτά όπως παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός.

Αφού, στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι υπάρχει σκοτεινή πλευρά στα social media, που περιλαμβάνει τοξικότητα, είπε: «Δεν βλέπω τις περισσότερες φορές τα σχόλια» αν και παραδέχθηκε ότι αρκετές φορές σε αυτά υπάρχουν και σοβαρές προτάσεις. Ακόμα, ο πρωθθυποτργός εξομολογήθηκε ότι η αποφόρτιση από μια δύσκολη ημέρα έρχεται «με μια χαλαρή συζήτηση με τη σύζυγο, μια ταινία στο Netflix, με το να φύγουμε από το κινητό». Όπως είπε, δε, «έχω δει και «Σασμό» που είναι ενδιαφέρουσα σειρά και χαίρομαι που η ελληνική τηλεόραση παράγει, βλέπω και ποδόσφαιρο».

Τα τρία δώρα της Ναταλίας Γερμανού

Κατόπιν, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι ο γιος του πρωθυπουργού τής ζήτησε να παίξει on air κάποιο ηχητικό σήμα από σκηνή των «Star Wars» και ο αρχηγός της Ν.Δ. αποκάλυψε ότι αυτό είναι το ringtone του κινητού του τηλεφώνου.

Τέλος, η παρουσιάστρια δώρισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά με τίτλο «Τα 88 ντολμαδάκια», μια κούπα με το σλόγκαν #kalytera μιας και το χρησιμοποιεί τόσο ο ίδιος όσο και η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», αλλά και ένα παιχνίδι για τον Πίνατ, τον σκύλο που έχει υιοθετήσει ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.

ieidiseis.gr

3 thoughts on “Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε για την «Κιβωτό», τις γυναίκες και τον «Σασμό»

  1. Είναι ντροπή ο πρωθυπουργός να βλέπεις μια ταινία στο νέτφλιξ, από τη στιγμή που έχουμε τρία κρατικά κανάλια να πληρώνουμε.

  2. Είναι ντροπή ο πρωθυπουργός να βλέπεις μια ταινία στο νέτφλιξ, από τη στιγμή που έχουμε τρία κρατικά κανάλια να πληρώνουμε.

  3. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΕΜΠΕΨΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΑΛΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΙΝΟ (ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΠΩ, ΠΩ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΟΜΕΝΟΣ..») ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟΣ (ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΣΜΟ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ NETFLIX), OTI ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΔΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΡ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΙΓΟ ΑΠΟ «ΦΙΛΟΖΩΪΑ», ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ.
    Η ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΙ) ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ.
    Υ.Γ.: ΕΥΧΟΜΑΙ ΩΣ ΑΡΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΚΑΡΔΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ: «ANTE ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ».
    Υ.Γ.: ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΔΑΟΥΣ: ΜΠΡΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΪΝΤΑ ΕΜΠΕΨΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΚΑ-ΚΑΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ????? ΙΝΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΧΕ?????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook