Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε εγρήγορση το κόμμα – Πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς

κυριάκος-μητσοτάκης-σε-εγρήγορση-το-κ-1437606

Σε προεκλογικούς ρυθμούς βάζει τη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας ότι εκ των πραγμάτων το κόμμα μπαίνει σε εγρήγορση και “πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς”.

Ο πρωθυπουργός μίλησε στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, για πρώτη φορά μετά το Συνέδριο και θύμισε τα συνθήματα της προεκλογικής εκστρατείας του 2019.

«Στην πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής η Νέα Δημοκρατία πρέπει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα λειτουργήσει ως βατήρας για την αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτό το σύνθημα είχαμε και στις εκλογές του 2019, σήμερα είναι τόσο επίκαιρο όσο ποτέ», είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην οδό Πειραιώς.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως το κόμμα μπαίνει εκ των πραγμάτων σε εγρήγορση. «Πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς», είπε χαρακτηριστικά, θεωρώντας ότι 12 μήνες για τις εκλογές δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. «Το κεφάλι κάτω, αλλά το φρόνημα ψηλά και πάντα δίπλα στον πολίτη», ήταν η οδηγία του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τα νέα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook