Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Αποκόρωνα: Το στοίχημα στα Χανιά είναι η ΝΔ vα εκλέξει τέσσερις βουλευτές | Video

κυριάκος-μητσοτάκης-από-τον-αποκόρων-1702712

Σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρύσες Αποκορώνου το μεσημέρι της Τέταρτης, σε ομιλία που πραγματοποίησε στην πλατεία του χωριού. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι στοίχημα στα Χανιά ειναι το κόμμα του να εκλέξει τέσσερις βουλευτές, χτίζοντας πάνω στο αποτέλεσμα των προηγουμένων εκλογών.

Ο κόσμος ψηφίζει για να αναδείξει πρωθυπουργό, όχι για να αναδείξει ποιος θα ειναι αντιπολίτευση, είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε ακόμα για μια πορεία προκοπής και ανάπτυξης που θα φέρει η ΝΔ.

Ολοκληρώνουμε έργα που αποτελούσαν πόθο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως ο ΒΟΑΚ, για τον οποίο έχουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Ο ΒΟΑΚ θα είναι σε όλη την Κρήτη, γι’ αυτό και ξεκίνησα την περιοδεία μου από τη Σητεία και θα φταστώ στο Καστέλι, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε ακόμα για το πλήθος χρηματοδοτικών εργαλείων που έχει στη διάθεσή της η τοπική αυτοδιοίκηση, τα οποία επιτρέπουν πλήθος παρεμβάσεων. Τόνισε ακόμα ότι στο πρόσωπο του ίδιου, οι Χανιώτες θα έχουν πάντα έναν σύμμαχο στα αιτήματα τους.

Οι εκλογές που έρχονται δεν είναι ματς-ρεβάνς. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου δεδομένο. Θα είχαμε αυτοδυναμία, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν δεν υπήρχε η νάρκη της απλής αναλογικής και θα την απενεργοποιήσουμε αν επανεκλέγουμε.

Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχθηκαν συγκεντρωμένοι πολίτες και ο δήμαρχος Αποκορώνου. Το παρόν έδωσαν και οι έξι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στα Χανιά και τοπικά στελέχη της ΝΔ.

2 thoughts on “Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Αποκόρωνα: Το στοίχημα στα Χανιά είναι η ΝΔ vα εκλέξει τέσσερις βουλευτές | Video

  1. Κυριάκο, βάλε τα δυνατά σου να πάρει η ΝΔ και τις 4 έδρες στα Χανιά γιατί είναι ντροπή μας κα έχουμε βουλευτή τον Πολάκη.

  2. Ντροπή φίλε μου δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν είναι ο Πολάκης, αλλά δεν μπορεί να χειροκροτάς κάποιον που η οικογένεια του στα τόσα χρόνια δεν έβαλε μια πέτρα στα Χανιά και έκανε μόνο κουμπαριές, ρουσφέτια και αθώωνε κάθε λογής εγκληματίες. Καλά να πάθουμε ότι και αν ζήσουμε από εδώ και μπρος….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook