Κυριάκος Κώτσογλου: Περιμένουμε ακόμα 100 χιλιάδες επισκέπτες στην Κρήτη

κυριάκος-κώτσογλου-περιμένουμε-ακόμ-883753

Τον απολογισμό της παγκρήτιας συνάντησης που έγινε στο Ηράκλειο με την παρουσία του υφυπουργού Τουρισμού κ. Κόνσολα και όλων των φορέων του Τουρισμού της Κρήτης, έκανε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμός Αγίου Νικολάου 104,4, ο εντεταλμένος για τον Τουρισμό στην Περιφέρεια Κρήτης, Κυριάκος Κώτσογλου.

Ο Κυριάκος Κώτσογλου είπε για το λάθος που έγινε με τους επισκέπτες από τη Μεγάλη Βρετανία, ώστε όλοι οι νομοί της Κρήτης να μπούνε στο ίδιο επίπεδο επικινδυνότητας βάζοντας σε καραντίνα τους Άγγλους επισκέπτες μας μιας και τα λάθη των νόμων Χανίων και Ηρακλείου οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη και τους νόμους του Ρεθύμνου και του Λασιθίου, που με πολύ χαμηλά κρούσματα του κορονοϊού, έχασαν χιλιάδες επισκέπτες.

Το προηγούμενο διάστημα έχουμε μάθει και έχουμε αποδείξει πολλά από τη συμπεριφορά μας την περίοδο αυτή και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών ολόκληρου του κόσμου, είπε ο κύριος Κώτσογλου όποιος με αισιοδοξία βλέπει το επόμενο διάστημα να χαράζεται πολύ καλά για το μεγάλο μας νησί τόσο από πληρότητες όσο και από επισκέψεις.

“Είναι σίγουρο ότι ακόμα περιμένουμε 100 με 150 χιλιάδες κόσμο μέχρι τέλος της φετινής περιόδου που εξ ανάγκης έχει τραβήξει πάρα πολύ σε χρόνο και αυτό είναι ένα από τα μοναδικά ίσως καλά που έχει πετύχει ο κορονοϊός.” είπε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι ασφαλώς και η περιοχή της Ανατολικής Κρήτης έχει κερδίσει πολλά από το φετινό καλοκαίρι και το στοίχημα είναι αυτά τα οποία έχει κερδίσει να αποταμιευθούν για να τα χρησιμοποιήσει στο μέλλον ώστε να αυξήσει πάρα πολύ τις επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook