Κυριάκος Κώτσογλου: Ντρεπόμαστε για το συμβάν στον Μυλοπόταμο – Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές

κυριάκος-κώτσογλου-ντρεπόμαστε-για-τ-1356063

Ξεκάθαρη καταδίκη και συγγνώμη για το απαράδεκτο περιστατικό στον Μυλοπόταμο εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κυριάκος Κώτσογλου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Politica 89.8 του Ηρακλείου.

Ο κ. Κώτσογλου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Κρήτη σε έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στη Γερμανία, δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνειών:

«Ντρεπόμαστε και ξεκάθαρα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη. Σε πέντε μέρες θα βρεθώ σε μια αίθουσα στη Γερμανία και θα με ρωτήσουν εκεί, μας καλείτε στην Κρήτη και μας αντιμετωπίζετε με αυτόν τον τρόπο; Και θα πρέπει με μάτια καθαρά να τους πούμε ότι δεν χαρακτηρίζει αυτό μια περιοχή και ένα νησί, αλλά σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε.

Ήδη έχουμε κάνει μια πρόσκληση στους ανθρώπους που είχαν το περιστατικό να επισκεφθούν την Κρήτη και του χρόνου δωρεάν, με πρωτοβουλία και του κ. Βλατάκη και δική μας. Μαζί με την κα Λιονή κάναμε επίσης μια πρόταση στον διευθυντή του ξενοδοχείου όπου μένουν, να κάνουμε ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα και να ζητήσουμε συγγνώμη για τα όσα έζησαν.»

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού τόνισε ακόμα ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές:

«Αυτό που φοβάμαι είναι ότι ακούγονται και μηνύματα περηφάνιας για τη συμπεριφορά αυτή. Και, αν και δεν μπορούμε να προδικάζουμε, σίγουρα στη χώρα που τιμούσε τον Ξένιο Δία τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές.

Όταν οι Εβραίοι έλεγαν ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, εννοούσαν κάτι διαφορετικό από το κυριολεκτικό. Εννοούσαν ότι ακόμα κι αν κάπου δεν έχει, είναι καλύτερο να του δώσεις δίκιο και δεν θα χάσεις από αυτό. Εμάς ο επισκέπτης εξασφαλίζει τον χειμώνα μας και μέχρι το σημείο της αξιοπρέπειάς μας πρέπει να είμαστε ευγενείς και προσηνείς.»

zarpanews.gr

One thought on “Κυριάκος Κώτσογλου: Ντρεπόμαστε για το συμβάν στον Μυλοπόταμο – Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές

  1. Ο/Η Ο Κρητικός χρειάζεται να σπουδάσει και καλές δουλειές για να ζήση όπως επιθυμεί, όχι φιλοδωρήματα,, αυτά είναι για αποτυχημένους ! λέει:

    Ο τουρισμός σας εναι εις βάρος του Κρητικού λαού, ευνοεί μόνο 40 οικογένειες των μεγάλο ξενοδοχείων και σας που τα αρπάζετε στον αέρα !
    Ο κρητικός πληρώνει την νύφη με πανάκριβα προϊόντα, με κόψιμο ηλεκτρικού ρεύματος για να εχουν ρευμα για αιρ κοντισιον τα ξενοδοχεία, με το κόψιμο του νερού σε πολλά μέρη και χωριά για να εχουν νερό για ντουζ οι τουρίστες, με μόλυνση και καταστροφή του περιβάλλοντος, με μπλοκάρισμα της κυκλοφορίας τον καλοκαίρι, με επιβάρυνση και μόλυνση των υπόγειων ταμιευτήρων πόσιμου νερού με τα λύματα εκατομυρίων τουριστών, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ 40 οικογένειες με τα μεγάλα ξενοδοχεία ! ! ! Προσπαθειτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός με τους Γερμανούς για να δημιουργήσετε συμπάθεια για τους τουρίστες γιατί βλέπετε πως ο Κρητικός ξυπνάει και καταλαβαίνει ότι ο τουρισμός είναι εις βάρος του και εσεις το μόνο που κάνατε είναι να προσπαθειτε να τους πείσετε να γίνουν ….σερβιτόροι για να ζήσουν ! Οι παπουδες μας ζούσαν και ήταν νοικοκυραίοι και πρόκοψαν και έχτισαν την χώρα που προσφέρετε τώρα εσεις γιά τουρισμο και μετατρέποντας τους Κρητικούς σε δουλικά με πετσέτα να σερβίρει αυτους που του καταστρέφουν και το νησί και τη ζωή του !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook