Κυριάκος και Μαρέβα «τα άκουσαν» από τα Κρητικάκια: Κάλαντα, τσικουδιές και αντι-ΣΥΡΙΖΑ μαντινάδες | Photos+Videos

κυριάκος-και-μαρέβα-τα-άκουσαν-από-τ-788577

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, άκουσε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον σύλλογο Βορειοηπειρωτών «ΟΜΟΝΟΙΑ», τους εκπροσώπους του οποίου διαβεβαίωσε ότι στέκεται δίπλα τους στη διεκδίκηση των αναφαίρετων δικαιωμάτων τους από την αλβανική κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Μητσοτάκης, αφού άκουσε τα κάλαντα όπως και παραδοσιακά ηπειρώτικα τραγούδια, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα κοντά στα αναφαίρετα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας και θέλω να γνωρίζετε επίσης ότι το μήνυμα το οποίο στέλνουμε σήμερα προς τη γειτονική χώρα, με την οποία θέλουμε πάντα να έχουμε πολύ καλές σχέσεις γειτονίας και σεβασμού, είναι ένα μήνυμα το οποίο δεν επιδέχεται καμίας απολύτως αμφισβήτησης. Η πορεία της Αλβανίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι ταυτισμένη με τον σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, άκουσε κάλαντα και από τον σύλλογο Κρητών «Ασή Γωνιά» με ένα μικρό κορίτσι να του χαρίζει μια μαντινάδα με πολιτικό «άρωμα»: Το μίτο σου χαρίζω, σκότωσε το Μινώταυρο να βγούμε από το γκρίζο.

Μαζί του και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, με τις… ρακές να ρέουν άφθονες, την ώρα που οι παιδικές φωνές έκαναν τα πάντα πιο όμορφα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα κάλαντα:

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook