Κυριακάκη: Έφτασε η ώρα να συνθέσουμε μαζί την ανάκαμψη του χανιώτικου εμπορίου

Σε λίγες ώρες φτάνει η ώρα των εμπόρων, επιτέλους θα ακουστεί ξανά μετά από καιρό η φωνή των πολλών. Ανοίγουν οι κάλπες των εκλογών του Εμπορικού μας Συλλόγου για να συνθέσουμε οι συνάδελφοι όλοι μαζί και με αυτοπεποίθηση το είδος της Ανάκαμψης που επιθυμούμε για την Κοινωνία και την Αγορά του τόπου μας.

Από πλευράς μου, με ιδιαίτερο σεβασμό για τον κάθε αγωνιζόμενο έμπορο των Χανίων και έντονη την επιθυμία μου για προσφορά σε ένα καλύτερο Αύριο για τον τόπο μας, τόλμησα μαζί με δυναμικούς συναδέλφους να συνθέσουμε μια νέα και ολοκληρωμένη πρόταση για να διεκδικήσουμε την αναγκαία ανανέωση στον Ε.Σ. Χανίων. Κοινή μας δέσμευση είναι μια πρωτοπόρα Διοίκηση, η οποία θα καταφέρει να διατηρεί συνεχώς ανοιχτό το σύλλογο σε όλα τα μέλη του, αλλά και θα ξέρει να ακούει πραγματικά τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας, ώστε με διαφάνεια και μαζική συμμετοχή να γυρίσουμε μαζί τη «σελίδα» της Ανάκαμψης.

Προσωπικά, αντλώ δύναμη από τη σταθερή αφετηρία της επιχείρησης. την οποία έστησε πριν αρκετές δεκαετίες η οικογένειά μου και σήμερα συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη μαζί με τον ικανό αδελφό μου. Τα προηγούμενα χρόνια, η εμπειρία μου σε σημαντικές συλλογικές, κοινωνικές και αθλητικές δράσεις του τόπου μας με ευαισθητοποίησε ακόμα περισσότερο για την ανάγκη συνθέσεων και κοινής προσπάθειας, ώστε να κερδίσουμε τη δύσκολη μάχη της Ανάκαμψης, ιδιαίτερα εν μέσω της βαριάς και απρόβλεπτης πανδημίας που σαρώνει σήμερα ό,τι απέμεινε όρθιο από την προηγούμενη περιπέτεια των σκληρών μνημονίων.

Δεν κρύβω ότι ως μητέρα και εργαζόμενη αποφάσισα να δηλώσω παρούσα, ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ», στις εκλογές για τον Ε.Σ. Χανίων, γιατί επιπλέον θέλω να στείλω κι ένα δυνατό μήνυμα για το πως κι εμείς οι Χανιώτισσες μπορούμε να συμβάλουμε ενεργά ώστε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους ως κοινωνία. Από την πρώτη μέρα της νέας μας προσπάθειας, ξεκαθάρισα στους πολύτιμους συνεργάτες μου, άνδρες και γυναίκες, ότι οι έμποροι περιμένουν από εμάς να αναβαθμίσουμε τον εμπορικό μας σύλλογο κι αυτό θα γίνει δυνατό μόνο αν δουλέψουμε συλλογικά όλοι μαζί, χωρίς προκαταλήψεις και συμβιβασμούς με το παρελθόν.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, και μετά από την ανοιχτή δημόσια πρόσκληση του αρχικού πυρήνα συνεργατών μου, πραγματοποιήσαμε έναν «πλατύ» διάλογο με πολλούς συναδέλφους, ανεξαρτήτως ιδεολογικής ή κομματικής τοποθέτησης. Στρατηγικός μας στόχος να προχωρήσουμε ενωμένοι οι Χανιώτες έμποροι μπροστά. Κατορθώσαμε να συνθέσουμε μια πλατιά, ισχυρή και άφθαρτη ομάδα εμπόρων, δίκαια αντιπροσωπευτική όλων των κλάδων της Αγοράς μας. Κοινή μας προτεραιότητα η συμφωνία μας ότι η Ανάκαμψη του εμπορικού κόσμου των Χανίων οφείλει να βασιστεί στο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό σχέδιο, το οποίο παρουσιάσαμε δημόσια στους συναδέλφους μας, με στρατηγικό επίκεντρο την Καινοτομία, τη Λειτουργικότητα & την Αποτελεσματικότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤηλεθέαση: Δύσκολη η πρωτιά στην πρωινή ζώνη – Ποια εκπομπή κάνει την ανατροπή
Επόμενο άρθροΟ καλλιτέχνης δρόμου που φτιάχνει «γκράφιτι με μαλλιά» | Photos + Video

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ