Κύπρος: Ξέθαψαν τα λείψανα της μητέρας μάρτυρα κατηγορίας σε υπόθεση ναρκωτικών

κύπρος-ξέθαψαν-τα-λείψανα-της-μητέρας-1319573

Μπροστά σε έναν σκαμμένο τάφο στο κοιμητήριο Μαρωνιτών, έξω από την Λευκωσία, βρέθηκαν οι αστυνομικοί που εξετάζουν την σύνδεση της πρωτοφανούς υπόθεσης σε σχέση με διαδικασία που βρίσκεται ενώπιον δικαστηρίου και αφορά εμπόριο μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Ο τάφος που σκάφτηκε και μέσα από τον οποίο κλάπηκαν λείψανα, ανήκει στην μητέρα 40χρονου, ο οποίος είναι μάρτυρας στην υπόθεση εμπορίου κοκαΐνης και ‘έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Ο 40χρονος, όταν έγινε γνωστό ότι θα κατέθετε εναντίον των υπόπτων για την κοκαΐνη, είχε δεχτεί απειλές για να αποτραπεί. Ο εγκέφαλος της υπόθεσης ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος φαίνεται, μέσω τρίτων, να προειδοποίησε τον 40χρονο για επιπτώσεις. Η αστυνομία τον έχει θέσει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, αλλά λόγω φόρτου εργασίας, τα Δικαστήρια καθυστερούν να εκδικάσουν την υπόθεση των ναρκωτικών. Σε άλλες περιπτώσεις, αυτές οι καθυστερήσεις οδηγούν σε κατάρρευση των υποθέσεων, καθώς πολλοί μάρτυρες υπό τον φόβο επιπτώσεων αρνούνται τελικώς να καταθέσουν.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook