Κύπρος: Τυλιγμένη σε σεντόνι με δεμένο τσιμεντομπλόκ βρέθηκε η σορός της 6χρονης Σιέρα

Στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο εντοπίστηκε, ύστερα από πολλές εβδομάδες αναζήτησης, η σορός της 6χρονης Σιέρα, ενός εκ των επτά θυμάτων του 35χρονου καθ΄ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Στη σκηνή σπεύδουν ιατροδικαστές για αυτοψία, ενώ στο σημείο βρίσκονται ήδη μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Τη σορό της μικρής Σιέρα, που ήταν τυλιγμένη σε σεντόνι, εντόπισε δύτης, ενώ πάνω στη σορό υπήρχε δεμένο τσιμεντομπλόκ, όπως ακριβώς είχε περιγράψει στις καταθέσεις του ο δράστης. Να σημειωθεί ότι το πρωί ο 35χρονος «Ορέστης» μεταφέρθηκε εκ νέου στη λίμνη Μεμί για υποδειξη σκηνών και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήταν αρκετά πιο κατατοπιστικός σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.

«Είμαι ικανοποιημένος και συγκινημένος», δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, επιβεβαιώνοντας την ανεύρεση της σορού της μικρής Σιέρα.

Με την ανεύρεση της σορού της 6χρονη Σιέρα κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος της μακάβριας αναζήτησης των θυμάτων, καθώς έχουν εντοπιστεί οι σοροί και των επτά θυμάτων του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της μικρής Σιέρα, Μαίρη Ρόουζ ήταν το πρώτο θύμα του Μεταξά που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα είχε δοθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το πράσινο φως από το Τμήμα Υδάτων για άντληση ποσότητας νερού από τη λίμνη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες. Η εξέλιξη που προέκυψε με την ανεύρεση της σορού ματαιώνει τελικά τα σχέδια για μερικό άδειασμα της λίμνης, καθώς αυτό δεν χρειάζεται να γίνει πια.

Πηγή: philenews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ