Κύπρος: Ο Αναστασιάδης παίρνει το όπλο του και καθορίζει τις εξελίξεις στον δεύτερο γύρο των εκλογών

κύπρος-ο-αναστασιάδης-παίρνει-το-όπλο-884822

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και επίτιμου Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκου Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα η συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, για να αποφασίσει το τι θα πράξει το κόμμα για τον 2ο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 12 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να ξεκαθαρίσει, με την παρέμβαση του, τις εξελίξεις ενόψει του 2ου γύρου των εκλογών όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι, ο ανεξάρτητος Νίκος Χριστοδουλίδης, που προέρχεται από τα σπλάχνα του κεντροδεξιού ΔΗΣΥ και ο έτερος ανεξάρτητος Ανδρέας Μαυρογιάννης., που προτάθηκε από το αριστερό ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, στη χτεσινή συνάντηση στο Προεδρικό, ο Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την άποψη ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν πρέπει να ανοίξει την πόρτα της εξουσίας στο ΑΚΕΛ με την απόφαση του

Στο πλαίσιο της συζήτησης, σύμφωνα με τον «Φ» δύο ήταν οι προτάσεις, που απασχόλησαν ως κατευθυντήριες θέσεις για να καταλήξουν στα κομματικά συλλογικά όργανα. Στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη, με διαφορετικές εκφάνσεις.
Κατά βούληση και κατά βούληση που να δείχνει όμως Νίκο Χριστοδουλίδη.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χριστοδουλίδης, επανήλθε σήμερα με νέα παρέμβαση, στέλνοντας επιστολή στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, δηλώνοντας έτοιμος να συναντηθεί μαζί του ακόμα και εντός της ημέρας, ενώ προτείνει ουσιαστική συμμετοχή του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση ευρείας αποδοχής που θα σχηματίσει σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook