Κύπρος: Ο 31χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της 28χρονης ζητάει δεύτερη νεκροτομή

κύπρος-ο-31χρονος-ύποπτος-για-τη-δολοφο-1648499

Ο 31χρονος ρωσικής καταγωγής ο οποίος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της 28χρονης Ουκρανής συντρόφου του στην Πάφο, την οποία, όπως καταγγέλλεται, βίασε και στραγγάλισε, υπέβαλε αίτημα στην αστυνομία μέσω των δικηγόρων του να γίνει δεύτερη εξέταση στη σορό της κοπέλας.

Σύμφωνα με το sigmalive, εκπρόσωπος της αστυνομίας Πάφου είπε ότι έγινε αίτημα από την πλευρά του υπόπτου για δεύτερη νεκροτομή, στην οποία θα παρίσταται ιδιώτης ιατροδικαστής και τώρα μελετάται από την Νομική Υπηρεσία του κράτους.

Η 28χρονη από την Ουκρανία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, με τον άνδρα να καλεί ο ίδιος την Αστυνομία ισχυριζόμενος ότι η κοπέλα πλησίασε στο γκρεμό για να βγάλει φωτογραφία και έπεσε στο κενό.

Ωστόσο η εξέταση στο σώμα της νεαρής γυναίκας έδειξε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και στραγγαλισμού.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο αποφάσισε την οκταήμερη κράτησή του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στα social media γνωρίστηκε η άτυχη Λέσια με τον βιαστή και στραγγαλιστή της

Μέσω social media γνωρίστηκε πριν από περίπου ενάμιση μήνα στην Πάφο της Κύπρου η 28χρονη Λέσια Μπίκοβα με τον 31χρονο.

Η 28χρονη Ουκρανή βρισκόταν στην Κύπρο από τις αρχές Ιανουαρίου, μετά από σχετική άδεια παραμονής που είχε ζητήσει και είχε λάβει την περίοδο που ζούσε στο Κίεβο, το οποίο και εγκατέλειψε, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Στην Κύπρο ζούσε ήδη η μητέρα της, την οποία και επισκέφτηκε. Οι δυο γυναίκες ζούσαν μαζί στην Πάφο, ενώ τις τελευταίες 15 μέρες η νεαρή γυναίκα ήταν μόνη, καθώς η μητέρας της έπρεπε να ταξιδέψει στην Ουκρανία.

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook