Κύπρος: Έπεσαν σε χαράδρα και έτρεχαν να γλιτώσουν – Πώς εκτυλίχθηκε η τραγωδία με τους 4 νεκρούς

κύπρος-έπεσαν-σε-χαράδρα-και-έτρεχαν-ν-1246572

Είναι από τις περιπτώσεις που τα λόγια αποδεικνύονται φτωχά για να περιγράψουν το μέγεθος της τραγωδίας… Μιας τραγωδίας που ενδεχομένως να ξεκίνησε από μια απερισκεψία ενός πολίτη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την φονική πυρκαγιά που άφησε πίσω της τέσσερις νεκρούς, ενώ έκαψε περιουσίες ανθρώπων που πάλευαν μια ζωή…

Η πληροφορία ότι αγνοούνταν τέσσερις εργάτες στην Οδού, όταν επεκτάθηκε η φωτιά και δόθηκε οδηγία για εκκένωση των κατοικιών, έθεσε σε κινητοποίηση τις Αρχές, οι οποίες έστησαν επιχείρηση για να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Οι τέσσερις εργάτες από την Αίγυπτο, 35, 29, 28 και 24 ετών, που ήρθαν στην Κύπρο για ένα καλύτερο αύριο, όταν έλαβαν την οδηγία από τον εργοδότη τους για να απομακρυνθούν, άφησαν το όχημα τους και προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το μέρος πεζοί.

Ωστόσο, φαίνεται να μην γνώριζαν καλά την περιοχή, με αποτέλεσμα να περικυκλωθούν από τις φλόγες και να καούν ζωντανοί, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν.

Όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα εξετάσεις, το όχημα των θυμάτων εντοπίστηκε περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το χωράφι όπου εργάζονταν, ενώ σε κάποιο σημείο του δρόμου, φαίνεται να έχασαν τον έλεγχο του οχήματος του.

Ακολούθως, σύμφωνα με τις ενδείξεις, τα θύματα φαίνεται να εξήλθαν από το όχημα και να επιχείρησαν να διαφύγουν με τα πόδια. Οι σοροί τους, βρέθηκαν περίπου 400 μέτρα μακριά από το όχημα τους.

Όπως ανέφερε στον REPORTER, συγγενικό πρόσωπο των θυμάτων που βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας, δύο εκ των θυμάτων καταλείπουν ανήλικα παιδιά, ενώ ένας από τους Αιγύπτιους περίμενε να πάει στην χώρα του για να παντρευτεί.

Στο σημείο της τραγωδίας, βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για έρευνες, ενώ έχουν κληθεί και οι ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

reporter.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook