Κύπρος: Ανασύρθηκε τσιμεντομπλόκ από την Κόκκινη Λίμνη – Με σόναρ οι έρευνες | Photo + Video

κύπρος-ανασύρθηκε-τσιμεντομπλόκ-από-854290
Όλο και περισσότερα στοιχεία της υπόθεσης των δολοφονιών του “Ορέστη” που έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Κύπρο, αλλά και την παγκόσμια ειδησεογραφία, έρχονται στο φως από τις έρευνες που συνεχίζονται καθημερινά στην Κόκκινη Λίμνη, με τη βοήθεια πλέον σόναρ, για την ανεύρεση των σορών των θυμάτων.

Χθες, Πέμπτη, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν με την ανάσυρση του τσιμεντομπλόκ που εντοπίστηκε σε βάθος τριών μέτρων στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, εκεί όπου οι Αρχές αναζητούν τις σορούς των Maricar Valdez, Livia Florentina και Elena Natalia.

Το σύστημα σόναρ θα αρχίσει έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν μία με δύο μέρες. Ακολούθως θα συνδράμει στις έρευνες στη λίμνη Μεμί. Τα στοιχεία που θα καταγράψει το σύστημα αναμένεται να ρίξουν φως σε πολλά σημεία στις δύο λίμνες, στα οποία μέχρι στιγμής η πρόσβαση ήταν δύσκολη.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, ανέβασε στο Facebook φωτογραφία με το αντικείμενο που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη.Οι ανακριτές αναμένουν την ταυτοποίηση των άλλων τριών πτωμάτων που έχουν εντοπιστεί σε Μιτσερό και Ορούντα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA θα δείξουν αν πρόκειται για τις Livia Florentina (Κόκκινη Λίμνη), την Arian Palanas (φρεάτιο μεταλλείου) ή την Κάτχα Ανού (πεδίο βολής Ορούντας).

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook