Κύπριος ηθοποιός κατακεραυνώνει τον Παύλο Χαϊκάλη: «Ούρλιαζε επειδή δεν είχε δικό του καμαρίνι»

κύπριος-ηθοποιός-κατακεραυνώνει-τον-1357007

Ο Πέτρος Χαϊκάλης πρόσφατα βρέθηκε στην Κύπρο για μια θεατρική παράσταση, η πρεμιέρα της οποίας συζητήθηκε έντονα εξαιτίας των ελάχιστων θεατών που θέλησαν να την παρακολουθήσουν.

Ο Κύπριος ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» στο ΣΙΓΜΑ και μεταξύ άλλων μοιράστηκε την εμπειρία που είχε δίπλα στον Παύλο Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο Παύλος Χαϊκάλης φτάνοντας στην Κύπρο έξω από το θέατρο δημιούργησε έντονο καυγά, μιας και δεν του δόθηκε δικό του καμαρίνι, όπως υποστήριξε ο συνάδελφός του.

«Την ημέρα της θεατρικής πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Με το που φτάνει ακούω κάτι φωνές από καυγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Προσπαθώ να βγω και να πάω στο σημείο κοντά στο λεωφορείο και εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε», ανέφερε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω με ποιον τα έβαλε, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν από την αρχή εκεί, φώναζε τέλος πάντων γιατί δεν είχε καμαρίνι. Πώς πας την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά τους συναδέρφους σου και να φωνάζεις… Ποιος είσαι; Με την ίδια λογική θα μπορούσα να φωνάζω κι εγώ, αλλά δεν το κάνω ποτέ».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook