Κύπελλο Ελλάδος ποδοσφαίρου: Μάχη Παναθηναϊκού-ΠΑΣ Γιάννινα για την πρόκριση στα ημιτελικά

κύπελλο-ελλάδος-ποδοσφαίρου-μάχη-παν-1186084

Τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο βρίσκουν κάτοχο σήμερα, με τα άλλα δύο να… τσεκάρονται αύριο.

Στις 18:00 (Cosmote Sport 2HD) ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στη Λαμία, έχοντας ως «προίκα» το 5-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Ο Πάμπλο Γκαρσία σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες, ξεκουράζοντας κάποιους άλλους που έχουν συνεχόμενα ματς στα πόδια τους. Η Λαμία, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει για το καλύτερο, με το έργο της σαφώς να είναι πολύ δύσκολο και να έχει το μυαλό της στην παραμονή στη Super League.

Το άλλο ματς της ημέρας διεξάγεται στη Λεωφόρο (20:00, Cosmote Sport 1HD), εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει την ανατροπή και να περάσει για έβδομη φορά στην ιστορία του με αντίπαλο τον ΠΑΣ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το έργο για τους «πράσινους» είναι δύσκολο μετά το 2-1 υπέρ του ΠΑΣ στο πρώτο παιχνίδι (που έγινε στο Αγρίνιο), όμως ο Λάζλο Μπόλονι ποντάρει στην εμπειρία των παικτών του για να πετύχει τον μεγάλο στόχο του.

Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα των ρεβάνς της προημιτελικής φάσης

Τετάρτη 3 Μαρτίου

  • Λαμία-ΠΑΟΚ (18:00)
  • Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (20:00)

Πέμπτη 4 Μαρτίου

  • ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ (18:00)
  • Άρης-Ολυμπιακός (20:00)

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook