Κύπελλο Ελλάδας: Μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΣ Γιάννινα για μια θέση στον τελικό

κύπελλο-ελλάδας-μάχη-ολυμπιακού-πασ-γ-1213540
Φωτογραφία: Eurokinissi

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκει απόψε κάτοχο, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, Cosmote Sport) στη ρεβάνς του 1-1 στους «Ζωσιμάδες».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα για να βρεθούν στον τελικό, ωστόσο ο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του πως η ομάδα του Γιαννίκη τους έχει δυσκολέψει πάρα πολύ μέχρι τώρα. Και στα δυο τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα αλλά και το πρώτο στο Κύπελλο. Από την άλλη πλευρά, οι Γιαννιώτες θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να βρεθούν για πρώτη φορά σε τελικό.

Ο Μαρτίνς δεν αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του και θα βασιστεί και πάλι σε ένα 3-4-3. Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Χολέμπας, Σεμέδο και Παπασταθόπουλος. Στα δύο άκρα οι Ρεάμπτσιουκ και Ανδρούτσος. Στη μεσαία γραμμή οι Καμαρά και Εμβιλά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί, με τους Βαλμπουενά και Μπρούμα στα άκρα.

Ο Γιαννίκης θα παρατάξει τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2-3-1. Ο Λοντίγκιν κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας οι Παντελάκης και Κάργας και στα άκρα οι Σάλιακας και Πίρσμαν. Οι Κάστρο και Ντομίνγκεζ σε ρόλο αμυντικών χαφ με τους Ελευθεριάδη, Καρτάλη και Παμλίδη μπροστά τους. Ο Κρίζμαν θα είναι στην κορυφή.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook