Κυνήγι Θησαυρού 2014 | Νίκησαν οι «Ταραμάδες» | Photos

κυνήγι-θησαυρού-2014-νίκησαν-οι-ταραμάδ-129779

Ένα ακόμα Κυνήγι Θησαυρού που διοργάνωσε ο Super Fm 89.6 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά κυρίως με πολύ κέφι από τις ομάδες που συμμετείχαν και ακόμα περισσότερο δώρα!

kinigi6Το αγαπημένο αποκριάτικο παιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο Χανιώτες όλων των ηλικιών ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

kinigi10Η εκκίνηση του παιχνιδιού δόθηκε από τον Δημήτρη Παππά ο οποίος ήταν στον αέρα του Super για περισσότερο από 5 ώρες, δίνοντας τον παλμό στα πληρώματα, καθώς και τις απαραίτητες οδηγίες – βοήθειες.

kinigiΜαζί του ήταν και η Εμμανουέλα Κλήμη, μία από τις «Λαγάνες». Η ομάδα   «Λαγάνες» που κέρδισε στο περυσινό Κυνήγι Θησαυρού είχε σημαντική συμμετοχή στη δημιουργία των φετινών γρίφων αλλά και στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Αντώνης, ο Ευτύχης, ο Μάρκος, η Ρούλα, ο Μανούσος, η Αντριάνα, βρέθηκαν σε σημεία – κλειδιά και έζησαν το παιχνίδι «από μέσα». 

kinigi3Το φετινό Κυνήγι Θησαυρού 2014 κέρδισαν οι «Ταραμάδες» με αρχηγό πληρώματος τον Αντώνη Γιαννακάκη. Η ομάδα δήλωσε ήδη έτοιμη για την συν-διοργάνωση του επόμενου παιχνιδιού!

kinigi9

kinigi8

kinigi11

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook