«Κύμα οργής» γονέων και εκπαιδευτικών για το κόψιμο τμημάτων στα Χανιά: Δεν παίρνει θέση η διεύθυνση εκπαίδευσης | Photos + Videos

κύμα-οργής-γονέων-και-εκπαιδευτικώ-1299124
Φωτό αρχείου

«Απόβαση» στις διευθύνσεις εκπαίδευσης πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής γονείς και εκπαιδευτικοί στα Χανιά που αντιδρούν στο αιφνιδιαστικό και εν κρυπτώ κόψιμο τμημάτων που μεθοδεύει το Υπουργείο Παιδείας.

Έλειπε σε προγραμματισμένη άδεια η προϊσταμένη α’ βάθμιας εκπαίδευσης Πόπη Κασσωτάκη – Ψαρουδάκη, η οποία βρισκόταν στο Ηράκλειο για συνάντηση για θέματα erasmus.

Δυναμική ήταν η παρουσία των γονέων από την Κάντανο, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο, επικεφαλής παρατάξεων, την διευθύντρια του σχολείου, ήδη έχουν προχωρήσει σε κατάληψη και διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να διασφαλίσουν το δικαίωμα των παιδιών της Καντάνου στη μόρφωση.

Στους γονείς μίλησε το στέλεχος της α’βάθμιας κα Μαρία Γιαννουσουπούλου η οποία διευκρίνισε πως τίποτα δεν είναι οριστικό

Δείτε στιγμιοτυπα από τις διαμαρτυρίες των γονέων όπως και τι δήλωσαν η διευθύντρια Ελένη Καλαϊντζή, ο Δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου Αντώνης Περράκης και την «απόβαση» των γονέων στην διεύθυνση με πλακάτ και το σύνθημα «Εδω εδώ σε τούτο το χωριό θέλουμε εξαθέσιο να μεινει το σχολειο».

Στο μεταξύ όπως αποκαλύφθηκε τα τμήματα που απειλούνται με συγχώνευση αγγίζουν τα 50 στα Χανιά από τα οποία 20 στην α΄βαθμια και 28 στην β’βάθμια. Την ίδια ώρα, κανείς δεν έχει σαφή εικόνα καθώς δεν υπάρχει επίσημη λίστα.

zarpanews.gr

One thought on “«Κύμα οργής» γονέων και εκπαιδευτικών για το κόψιμο τμημάτων στα Χανιά: Δεν παίρνει θέση η διεύθυνση εκπαίδευσης | Photos + Videos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook