Κυκλοφορούσε με πιστόλι στο κέντρο των Χανίων – Δείτε πως τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί | Video

κυκλοφορούσε-με-πιστόλι-στο-κέντρο-τω-1108451

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία αργά το βράδυ του Σαββάτου, όταν εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης, μια ανάσα από το Ενετικό λιμάνι των Χανίων, στην οδό Καλλεργών νεαρός άνδρας ο οποίος κυκλοφορούσε με πιστόλι.

Άμεσα οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον ακινητοποίησαν με ασφάλεια, όπως βλέπετε και στο βίντεο του zaranews.gr, και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για τα περαιτέρω…

Να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα στην περιοχή κυκλοφορούσε πολύς κόσμος και ευτυχώς δεν συνέβη κανένα ατύχημα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, προχθές (21.09.2020) το βράδυ, στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθές (19.09.2020) το βράδυ, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε πιστόλι.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

One thought on “Κυκλοφορούσε με πιστόλι στο κέντρο των Χανίων – Δείτε πως τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί | Video

  1. Ο εν λόγω άνδρας οδηγούσε απειλητικά, με μεγάλη ταχύτητα ένα μαύρο αυτοκίνητο δίπλα σε πεζούς. Η αστυνομία πράγματι επενέβη άμεσα και μέσα σε λίγα λεπτά ο δράστης είχε συλληφθεί. Συγχαρητήρια στη ΔΙΑΣ για τα ακαριαία αντανακλαστικά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook