Κυκλοφόρησε το νέο, επετειακό Go Hania #68, και μαζί το νέο Οικοδομin #10

κυκλοφόρησε-το-νέο-επετειακό-go-hania-68-και-μα-1254387

Το GoHania γιορτάζει τα 20 χρόνια κυκλοφορίας του με ένα τεύχος επετειακό και πιο πλούσιο από ποτέ! 450 σελίδες, με θέματα για κάθε γούστο, συνεντεύξεις με λαμπερά και δημιουργικά πρόσωπα, ελκυστικές τοποθεσίες, πλούσια αρθρογραφία, παρουσιάσεις προϊόντων και επιχειρήσεων, προτάσεις εξόδου και πολλά ακόμα, είναι εδώ!

Η Γεωργία Νταγάκη σε μία συνέντευξη βάθους και αλήθειας μιλά για την τέχνη της, το χώρο της μουσικής, το νέο της δίσκο και για άλλα αστάθμητα που την ενέπνευσαν, τη συντρόφευσαν, καθόρισαν την πορεία της.Ο βραβευμένος σεφ Βασίλης Λεωνίδου μιλά για όλα: την κουζίνα που αγαπά, τη σχέση του με την Κρήτη, τα παιδικά του μαγειρέματα… σε μια συνέντευξη ουσίας και υψηλής γαστρονομίας!
Ο νέος και ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Καπουράνης, μιλά για την τέχνη και τον εαυτό του σε μια συνέντευξη που δανείζεται τη φρεσκάδα, την ειλικρίνεια και την αμεσότητα του νεαρού ηθοποιού.Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Λιόντος μιλά για το κόσμημα στο χτες και στο σήμερα, τη σχέση του με τα Χανιά, την επιχειρηματική του πορεία και πολλά ακόμα σε μία συνέντευξη με πλατινένια λάμψη!ΖUITLY, ένα παγωτό υγιεινό και πεντανόστιμο, με υψηλή πρωτεΐνη και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Ο Ανδρέας Διγενάκης μιλά για όλα αυτά που κάνουν το νέο ZUITLY ακαταμάχητο.Η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ξεδιπλώνει το κρητικό ταπεραμέντο, τη σπιρτάδα και την αφοπλιστική ομορφιά της.Οι Χανιώτες των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο είναι εδώ! Ο Μάκης Καρτσωνάκης παρουσιάζει τα προφίλ των αθλητών και των αθλητριών, και το GoHania τους καλωσορίζει με περηφάνια στις σελίδες του! 

«Άγνωστες πτυχές της Επανάστασης του 1821 στην Κρήτη», Ο Τουρκολόγος- Ιστορικός Γιώργος Λιμαντζάκης, φωτίζει το ρόλο της Κρήτης στην Ελληνική Επανάσταση και το GoHania τιμά τα 200 χρόνια από την πραγμάτωση της!Fashion Editorial #68. Με έναν αέρα άλλης εποχής, μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ παραλίας με vintage αισθητική και ρετρό αναφορές, κι όμως σημερινά, δροσερά και πιο στιλάτα από ποτέ!Olon, μια καινοτόμα ιδέα, μια Χανιώτικη ομάδα, ένα προϊόν με περιβαλλοντική ευαισθησία και ένα πολύ ενδιαφέρον “true story” πίσω από την πρώτη 100% φυσική οδοντόβουρτσα.
Τρία εστιατόρια της πόλης με μοναδικό χαρακτήρα μας προσκαλούν σε γαστρονομικά ταξίδια στην Ασία, την Ισπανία, το Μεξικό και μοιράζονται μία από τις συνταγές του μενού και της κουζίνας που εκπροσωπούν.
Ακολουθώντας τον φακό του Νίκου Κορκακάκη, μαγικά τοπία γνωστών και άγνωστων προορισμών της Κρήτης ξεδιπλώνονται στις σελίδες του GoHania, ανάσα καλοκαιρινής δροσιάς και αιώνιας ομορφιάς!

Το νέο Οικοδομίν Νο10 επιστρέφει δυναμικά στο χώρο της διακόσμησης, της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών, με πλούσια θεματολογία, συνεντεύξεις με κορυφαίους επαγγελματίες, προτάσεις και όλες τις τελευταίες τάσεις!

Γιώργος και Αριστομένης Βαρουδάκης. Οι διεθνούς φήμης καταξιωμένοι αρχιτέκτονες σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης για την Αρχιτεκτονική.Ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης σκιαγραφεί τον επαγγελματισμό, τη τεχνογνωσία και την επιτυχημένη 50ετή πορεία της εταιρείας AΛΟΥΤΕΚ Ζαχαριουδάκης, στο χώρο του αλουμινίου. 

Η interior designer Σταυρούλα Στασινοπούλου σκιαγραφεί την μοναδική ματιά της στο design.Ο φωτογράφος Γιάννης Χατζηιωάννου σε μία ουσιαστική συνέντευξη για την πορεία του, την καριέρα του, την τέχνη της φωτογραφίας.Μία συνέντευξη για την εταιρεία Paterakis Energy, με μυστικά, εμπειρία και πολυτεχνικές γνώσεις.Μέσα από μία περιεκτική συνέντευξη, η Action Constructing παρουσιάζει τα έργα και ξεδιπλώνει την αρχιτεκτονική της πορεία.Πέντε experts μιλούν για τις νέες τάσεις στο χώρο τους: Το Interior Design, το Έπιπλο, το Χειροποίητο Έπιπλο, το Φωτισμό, την Κουρτίνα και Ταπετσαρία.H Architectural Designer Έλια Σηφοδασκαλάκη σε ένα άρθρο, όπου η μόδα συναντά το στυλ και το design.Οι Zeropixel Αrchitects σε ένα άρθρο με όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για την «Αναγγένηση των Φυσικών Υλικών» και την παγκόσμια τάση των «Πράσινων Κτιρίων».Ιστορίες που κρύβονται πίσω από τέσσερα ξενοδοχεία της Παλιάς Πόλης των Χανίων: Η ιστορία των κτιρίων, η εποχή ή η ιστορία των ανθρώπων που τα εποίκισαν σε αντιπαραβολή με την πολυτέλεια και τη λάμψη του σήμερα.Οι τελευταίες τάσεις και οι χρωματικές παλέτες που επικρατούν το 2021 σε κουρτίνα και ταπετσαρία για χώρους με χρώμα, μοτίβα και αέρα ανανέωσης!

Κάντε follow το @Go_hania στο instagram και μείνετε συντονισμένοι…. Έρχεται διαγωνισμός instagram- giveaways GoHania 20 χρόνια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook