Kumba Hostel στα Χανιά: Το Στέκι της Ηρώων Πολυτεχνείου

kumba-hostel-στα-χανιά-το-στέκι-της-ηρώων-πολυτεχ-1063000

Kumba means Home… Έτσι δημιουργήσαμε ένα μεγάλο σπίτι, σε ένα νεοκλασικό κτίριο της Ηρώων Πολυτεχνείου, το οποίο δημιουργεί τις συνθήκες έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι μας από το εξωτερικό να συνυπάρχουν με τους φίλους μας (Χανιώτες), λένε οι ιδιοκτήτες του «Kumba» Hostel, Γιώργος Βεργανελάκης και Μαριάννα Οσμάν.

Το Καφέ Μπάρ – Hostel – Ξενοδοχείο «Kumba» έχει ήδη διαγράψει μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία 2 χρόνων στην πόλη των Χανίων, καθώς διακρίνεται για τη νεανική του αύρα, τον μοναδικό καφέ που σερβίρει, τις υπέροχες επιλογές σε ποτό και φυσικά την άνεση, την καθαριότητα και την υγιεινή, όλα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Η ταυτότητα της επιχείρησης, όντας το μοναδικό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης που σφύζει από ζωή 12 μήνες με τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες να συνυπάρχουν, είναι αυτή που την κάνει να ξεχωρίζει.

«Το όραμα μας είναι κάθε ένας που επισκέπτεται τα Χανιά μας, να βιώνει μια ανεξίτηλη εμπειρία φιλοξενίας, τόσο από τις οργανωμένες εγκαταστάσεις μας, όσο και από τους ίδιους τους Χανιώτες», τονίζουν οι ιδιοκτήτες του «Kumba».

Διεύθυνση:  Ηρώων Πολυτεχνείου 37, Χανιά, Τηλέφωνο:  28210 08282

Facebook:  https://www.facebook.com/KumbaHostel/

Instagram:  https://www.instagram.com/kumba.hostel/?hl=en

Website:  https://www.kumbahostel.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook