Κτηνωδία στο Ναύπλιο: Έβαλαν κουτάβια σε σακούλα και τα πέταξαν – Σώθηκε μόνο το ένα

κτηνωδία-στο-ναύπλιο-έβαλαν-κουτάβια-1704250

Νέα κτηνωδία με νεκρά κουτάβια, αυτή την φορά στο Ναύπλιο. Κάποιος ασυνείδητος έβαλε τρία κουτάβια μέσα σε σακούλα, την έδεσε και την πέταξε.

Δυστυχώς, τα δύο από τα τρία σκυλάκια πέθαναν, πιθανόν από ασφυξία. Μόνο το ένα σώθηκε, χάρη στην παρατηρητικότητα ενός γνωστού φιλόζωου της περιοχής, ο οποίος εντόπισε την σακούλα.

Όπως αναφέρει το argolika.gr, ο Στέλιος Κυριακού βρήκε την σακούλα, έβγαλε τα κουτάβια απ’ αυτήν, αλλά για τα δύο ήταν πλέον αργά.

Σε ανάρτησή του, ο ίδιος περιγράφει τα εξής:

«Ναύπλιο 2023. Κάποιος που δεν ήθελε να στειρώσει τον “φίλο” του, πέταξε τα κουτάβια μέσα σε μια σακούλα. Δεν ξέρω αν τα είδαν οι διερχόμενοι αλλά δεν είχαν χρόνο να ανοίξουν την σακούλα. Έτσι λοιπόν έμειναν στη σακούλα μέχρι που τελείωσε το οξυγόνο και πέθαναν από ασφυξία. Μπορεί να πέθαναν και από το χτύπημα της σακούλας στο έδαφος. Ποιός ξέρει;

Δυστυχώς μόνο ένα κατάφερα να σώσω… Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο και ένιωσε ασφάλεια κοιμήθηκε. Τι είδαν τα όμορφα μάτια του και τι έζησε η αγνή ψυχούλα του, κανείς δεν ξέρει. Τρομάζω ακόμα και να σκεφτώ τι πέρασε, χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει ανάμεσα στα νεκρά αδέρφια του, μέσα στη σακούλα.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία υποδομή για αυτά από τον δήμο μας.

Ό,τι άλλο μου έρχεται στο στόμα να πω είναι βρισιά γι’αυτό σταματάω εδώ. Αφήνω το κάρμα να επιστρέψει στον δράστη την πράξη του».

 

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook