Κτηνωδία στη Σαλαμίνα: Τεμάχισε γάτα κοντά σε κατάστημα – Στο όχημά του βρέθηκε άλλο ένα νεκρό ζωάκι

κτηνωδία-στη-σαλαμίνα-τεμάχισε-γάτα-κ-1472350

Σε μία αποτρόπαια πράξη προχώρησε 66χρονος στη Σαλαμίνα, που εθεάθη να τεμαχίζει γατούλα κοντά σε κατάστημα εστίασης. Οι αρμόδιες Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ στο όχημά του βρέθηκε άλλο ένα νεκρό ζώο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ενημερώθηκαν από ιδιώτη ότι ο 66χρονος περιφερόταν σε τραπεζοκαθίσματα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «κρατώντας στο χέρι του ένα νεκρό ζώο συντροφιάς (γάτα) και στη συνέχεια κάθισε σε κοντινό σημείο όπου τεμάχισε το ανωτέρω ζώο».

Άμεσα οι Αρχές μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τον 66χρονο και του ζήτησαν επανειλημμένα με ήρεμο τρόπο να τους ακολουθήσει, ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε να συνεργαστεί, προέβαλε αντίσταση και προσπάθησε να διαφύγει, μπαίνοντας στο όχημά του και θέτοντας σε λειτουργία τον κινητήρα.

Τελικά, η λιμενική Αρχή προχώρησε στη σύλληψη του 66χρονου ημεδαπού «για παράβαση των άρθρων 167-169-333 του Π.Κ., του άρθρου 24 του Ν.4830/2021 “Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς”, καθώς και του νόμου Ν.2168/1993 “Ρύθμιση θεμάτων περί όπλων”».

Σε περαιτέρω έλεγχο, στο Ε.Ι.Χ. όχημά του, διαπιστώθηκε η ύπαρξη έτερου νεκρού ζώου.

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, παραδόθηκαν στην αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία, τα νεκρά ζώα για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook