Κτηνωδία στα Χανιά – Κτηνοτρόφος βρήκε νεκρά πολλά ζώα του στο Δήμο Καντάνου-Σελίνου | Photos

κτηνωδία-στα-χανιά-κτηνοτρόφος-βρήκ-992109

Σε απόγνωση βρίσκεται ένας Χανιώτης κτηνοτρόφος στο Δήμο Καντάνου Σελίνου, που πριν από λίγες μέρες βρήκε νεκρά στο μαντρί του 8 πρόβατα από το κοπάδι του.

Το περιστατικό συνέβη στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί στην Σκάφη Σελίνου, την περασμένη Δευτέρα, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα των νεκρών αμνοεριφίων, τα οποία ο κτηνοτρόφος ισχυρίζεται ότι δηλητηριάστηκαν. Παράλληλα αγνοείται ένα ακόμη ζώο από τα 22 ζωντανά που διαθέτει συνολικά.

Όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr ο κτηνοτρόφος, αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, στους «Οικολόγους Πράσινους», αλλά και στον κτηνίατρο του Γαλατά, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου των ζώων, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να βρει ανταπόκριση από κανέναν, αφού ο όπως τονίζει αγανακτισμένος «ο ένας αρμόδιος τον έστελνε… μπαλάκι στον άλλον».Τελικά τα άψυχα ζώα, όσο πέρναγαν οι μέρες και δεν έβλεπε βοήθεια από πουθενά, άρχισαν να βρομίζουν και τελικά υπό τον κίνδυνο δημιουργίας κάποιας εστίας μόλυνσης, ο κτηνοτρόφος τα έθαψε.

zarpanews.gr

 

2 thoughts on “Κτηνωδία στα Χανιά – Κτηνοτρόφος βρήκε νεκρά πολλά ζώα του στο Δήμο Καντάνου-Σελίνου | Photos

  1. Οι παραπάνω εικόνες των νεκρών προβάτων είναι συγκλονιστικές!!
    Η ευζωία δεν αφορά μόνο τα ζώα συντροφιάς!
    Αφορά κάθε μορφή ζωής που υπάρχει γύρω μας και πρέπει να θεσπιστούν αυστηροί κανόνες γιαυτό!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook