Κτηνωδία: Χρησιμοποιήσαν γατάκι για στόχο στην σκοποβολή

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώων έρχεται στη δημοσιότητα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στην Κύπρο, άγνωστοι φέρεται να χρησιμοποίησαν γάτα ως στόχο για να κάνουν σκοποβολή με τα φλόμπερ.

«Mε ρωτούσε ο μικρός μου ο γιος πριν από λίγες μέρες αν υπάρχουν ζώα «κακά» που θέλουν να σου κάνουν κακό! Η απάντηση μου ήταν πολύ γρήγορη και εύκολη : «Μάριε μου, του είπα, να μην φοβάσαι τα ζώα κανένα ζώο δεν είναι κακό! Να φοβάσαι και να προσέχεις μόνον τους ανθρώπους, γιατί υπάρχουν και ζουν ανάμεσα μας πολύ κακοί άνθρωποι!” ανέφερε η ανάρτηση στα social media σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στη Λεμεσό.

“Πείτε μου τι θα πω εγώ τώρα στον μικρό όταν πάμε στην Λεμεσό, στον παππού και στην γιαγιά και δει το αγαπημένο του γάτο σε αυτή την κατάσταση; Αν καταφέρει να βγει νικητής ζωής ο κακόμοιρος αφού κάποιοι «κακοί άνθρωποι» αποφάσισαν να τον κάνουν σκοποβολή με τα φλομπέρ την Κυριακή.

Τα κατάφερε όμως ρε, και δεν τον σκοτώσατε έτσι για να ξέρετε! Ο «Δίας» είχε την δύναμη και την θέληση για ΖΩΗ και επέστρεψε σπίτι του και ήδη νοσηλεύεται σε κλινική! Και θα τα καταφέρει γιατί έχει κάτι που εσείς δεν έχετε ούτε θα έχετε ποτέ! Έχει καρδιά, και αγάπη μέσα του όχι μίσος και κακία σαν εσάς”, σημειωνόταν στην επίμαχη ανάρτηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive.com

Σημειώνεται ότι την Δευτέρα άλλο ένα φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε σε λύκειο της Λευκωσίας, όταν άγνωστοι κακοποίησαν γατάκια, έβαψαν με το αίμα τους τοίχο και τα κρέμασαν.

Δείτε φωτογραφίες από την κακοποίηση γάτας στην Λεμεσό:

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ