ΚΤΕΟ: Με SMS στο κινητό η ειδοποίηση για τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται ο έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΚΤΕΟ, καθώς πλέον νέα εφαρμογή θα στέλνει SMS στο κινητό. Αυτό ανέφερε Ο Θοδωρής Λιβάνιος στο πλαίσιο συζήτησης του 5ου «InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges»

Μάλιστα, πέρα από το νέο εργαλείο που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους «ξεχασιάρηδες», ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανέφερε ότι στο τέλος του μήνα θα έχουμε την αστυνομική ταυτότητα και το δίπλωμα αυτοκινήτου στο κινητό μας.

Όσον αφορά στον τομέα των τηλεπικοινωνίων, ο υφυπουργός είπε ότι η Ελλάδα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο στην κινητή τηλεφωνία, «το 5G έχει προχωρήσει και η ανάπτυξή του πηγαίνει με πολύ καλά βήματα αλλά έχουμε πρόβλημα στην σταθερή τηλεφωνία λόγω κρίσης και ιδίως στο κομμάτι της ταχύτητας του διαδικτύου, της ανάπτυξης της ευρυζωνικότητας και των οπτικών ινών». Ο κ. Λιβάνιος μίλησε για την επιδότηση των νοικοκυριών με το πρόγραμμα του Super fast Broadband όπου δίνεται ένα voucher για σύνδεση οπτικής ίνας. «Επίσης, τις αμέσως επόμενες μέρες, έχουμε το σχετικό πρόγραμμα επιδότησης για εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών σε πολυκατοικίες, αλλά και επιδοτούμε επιχειρήσεις και κατοικίες σε περιοχές που δεν έχουν εμπορικό ενδιαφέρον, όπως σε μικρά ορεινά χωριά ή αγροτικές περιοχές για δίκτυο οπτικών ινών. Ταυτόχρονα υπάρχει μια συγκεκριμένη στρατηγική για την ανάπτυξη των μικροδορυφόρων, αλλά και για την περαιτέρω μείωση του τηλεπικοινωνιακού κόστους»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠώς συντηρούνται οι πιπεριές στην κατάψυξη;
Επόμενο άρθρο7 σωτήριες συμβουλές για την πρόληψη των πνιγμών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ