Κρυφή εξώγαμη κόρη για τον Πούτιν; Η μητέρα της από καθαρίστρια έγινε εκατομμυριούχος

κρυφή-εξώγαμη-κόρη-για-τον-πούτιν-η-μητ-1088057

Εξώγαμη κόρη έχει ο Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως ισχυρίζονται δημοσιεύματα από ρωσικά ΜΜΕ, γράφει η βρετανική Sun.

Μάλιστα, η μητέρα της 17χρονης πλέον κοπέλας, ονόματι Svetlana Krivonogikh, κάποτε εργαζόταν ως καθαρίστρια ενώ σήμερα η περιουσία της εκτιμάται πάνω από 100 εκατ. δολάρια!

Η Svetlana Krivonogikh, όπως αναφέρει η Sun, φέρεται να είχε συνοδεύσει πολλές φορές τον Ρώσο πρόεδρο στα αεροπορικά του ταξίδια κατά την δεκαετία του ’90. Η φερόμενη ως ερωμένη του Πούτιν εργαζόταν κάποτε ως καθαρίστρια και κατοικούσε σε ένα κοινωνικό διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη, το οποίο όμως αντικαταστάθηκε από μια πολυτελέστατη κατοικία λίγο μετά τη γνωριμία της με τον Πούτιν.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο καρπός του κρυφού έρωτα του Ρώσου προέδρου γεννήθηκε το 2003, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Πούτιν στην ηγεσία του Κρεμλίνου, κι ενώ ήταν παντρεμένος.

Το Κρεμλίνο δεν άφησε αναπάντητο το δημοσίευμα για «κρυφή» τρίτη κόρη του Πούτιν και η απάντηση ήρθε δια στόματος του εκπροσώπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ. «Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο, τίποτα που να αξίζει σχολιασμό», δήλωσε την Πέμπτη στους δημοσιογράφους ο Πεσκόφ και τόνισε πως είδε ο ίδιος το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο χαρακτήρισε «κίτρινη δημοσιογραφία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρώσος πρόεδρος παντρεύτηκε το 1983 την Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Πούτινα, με την οποία χώρισε το 2013. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την 34χρονη Κατερίνα Τιχόνοβα, πρώην χορεύτρια, που τώρα εργάζεται στο Κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας και την 35χρονη γιατρό, Μαρία Βοροντσόβα Πούτινα.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook