Κρούσματα κορονοϊού: Δεν ξέρουμε τι μας γίνεται…

κρούσματα-κορονοϊού-δεν-ξέρουμε-τι-μα-1065665

Από που να πιάσεις και που να αφήσεις το ζήτημα με τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, αφού οι φήμες οτι πολλές είναι οι περιπτώσεις που «θάβονται» και δεν παρουσιάζονται στην ημερήσια ενημέρωση πληθαίνουν.

Από τη μία η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, που σε ανακοίνωσή της τονίζει οτι «δεκάδες είναι οι καταγγελίες σωματείων για συγκάλυψη – αποσιώπηση και άρνηση ενημέρωσης των εργαζομένων σε μεγάλους εργασιακούς χώρους που έχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα» (δείτε ΕΔΩ), από την άλλη η ίδια η κυβέρνηση που… αυτοαναιρείται μέσα σε λίγα λεπτά.

Χαρακτηριστική η χθεσινή συνέντευξη τύπου της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, να αρνείται κατηγορηματικά οτι αποκρύπτονται κρούσματα (στο 14:00 του βίντεο), ενώ λίγο αργότερα (17:20), ο Νίκος Χαρδαλιάς παραδέχεται οτι δεν ανακοινώνονται συγκεκριμένα κρούσματα ανά νησί για να μη στοχοποιηθούν οι προορισμοί!

Να υποθέσουμε οτι αν εξαπλωθεί ο κορονοϊός στην Κρήτη και έχουμε 300 κρούσματα τη μέρα μόνο στο νησί μας, το Υπουργείο δεν θα ενημερώνει για τα κρούσματα, ώστε να μην μας έχουν στη… μπούκα οι τουρίστες;

zarpanews.gr

One thought on “Κρούσματα κορονοϊού: Δεν ξέρουμε τι μας γίνεται…

  1. Δεν ανακοινώνονται οι επικείμενες υποτιμήσεις, ανασχηματισμοί, πτωχεύσεις εταιρειών, κλείσιμο ασφαλιστικών εταιρειών και γενικά υπάρχει διαχείριση της πληροφορίας παντού. Που το περίεργο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook