Κρούσμα κορονοϊού στην Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων

κρούσμα-κορονοϊού-στην-καρδιολογική-1094563

Θετικός στον κορονοϊό αποδείχθηκε ασθενής που νοσηλεύεται στην Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων εδώ και πέντε ημέρες. Ο ασθενής φέρεται να εισήχθη στην κλινική την τελευταία μέρα του Αυγούστου χωρίς να υποβληθεί σε προληπτικό τεστ τη στιγμή της εισαγωγής, καθώς δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα και η εισαγωγή του αφορούσε σε χρόνιο νόσημα που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, ο άνδρας υπεβλήθη σε τεστ για κορονοϊό την Παρασκευή και το αποτέλεσμα που βγήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, και ήταν θετικό. Τα αποτελέσματα του τεστ που έγιναν στη γυναίκα του ωστόσο, είναι αρνητικά

Οι πληροφορίες του zarpanews.gr αναφέρουν ότι ξεκινάει διαδικασία ιχνηλάτησης στο προσωπικό που ήλθε σε επαφή με τον συγκεκριμένο ασθενή τις προηγούμενες ημέρες. Η κλινική προς το παρόν λειτουργεί κανονικά, ωστόσο με αυξημένα μέτρα προστασίας.

Ο ασθενής που βρέθηκε θετικός, φέρεται να είναι ένας από τους καλεσμένους σε γάμο που είχε πραγματοποιηθεί στην Τοπική Κοινότητα Στύλου του Δήμου Αποκορώνου, κάτι που έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην κλινική.

Ήδη ένας στενός συγγενής του ζευγαριού που παντρεύτηκε στο χωριό, νοσηλεύεται στη μονάδα αντιμετώπισης κορονοϊού (ΜΑΚ) του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, ενώ νωρίτερα μέσα στη βδομάδα είχε μεταφερθεί από τα Χανιά για να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ όπως είχε δημοσιεύσει το zarpanews.gr (δείτε ΕΔΩ)

zarpanews.gr

One thought on “Κρούσμα κορονοϊού στην Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook