Κρουαζιέρα στα Χανιά για τους νικητές από το Κυνήγι Θησαυρού του Super FM 89.6 | Photos

κρουαζιέρα-στα-χανιά-για-τους-νικητές-915805

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε μια από τις νικητήριες ομάδες στο Κυνήγι του Θησαυρού 2019 του Super FM 89.6, πλέοντας στον κόλπο των Χανίων

Ένα από τα πολλά δώρα που κέρδισε η συγκεκριμένη ομάδα ήταν μια χορηγία της Cretan Luxury Services του Νικολάου Τζατζάνη, όπου και καλωσόρισε τους νικητές και  επιμελήθηκε όλη την οργάνωση  της κρουαζιέρας.

Η ρομαντική κρουαζιέρα έγινε με ένα VIP σκάφος ιδιοκτησίας της Chania Elegant Cruises στον κόλπο των Χανίων με στάση στα Λαζαρέτα και ηλιοβασίλεμα στο νησί των Θοδωρού.

Οι νικητές απόλαυσαν τις πολυτελείς ανέσεις του σκάφους και την εξυπηρέτηση από μεριάς του προσωπικού, που τους σέρβιρε σαμπάνια, φρουτοσαλάτες και διάφορα άλλα καλούδια.

Στο τελείωμα της μαγευτικής κρουαζιέρας οι επιβάτες σερβιρίστηκαν παγωμένο λευκό κρασί, αγναντεύοντας το μαγικό ηλιοβασίλεμα «εν πλω», και ενθουσιαμένοι με τη φιλοξενία και το ταξίδι, αποβιβάστηκαν από το πολυτελές σκάφος, αφού ευχαρίστησαν τον καπετάνιο Νικόλαο Σκαμνάκη και την Μαρία Σκαμνάκη για τις υπηρεσίες τους…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook