Κρητικός έπεσε και… πήρε το παγκόσμιο ρεκόρ – Έκλεισε θέση στα Ρεκόρ Γκίνες | Photos

Το παγκόσμιο ρεκόρ σε κάμψεις με κλειστή λαβή πάνω σε ιατρικές μπάλες, έσπασε ο Ηρακλειώτης, Κώστας Σταθόπουλος, το όνομα του οποίου θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Ο αθλητής του αθλητικού κέντρου Iron Body που εκτέλεσε μέσα σε ένα λεπτό 44 κάμψεις κατέρριψε κατά 3 κάμψεις το προηγούμενο ρεκόρ, που είχε σημειώσει ο Αμερικανός Alexander Suner (USA)στο Κανκούν του Μεξικού, στις 17 Νοεμβρίου 2016.

Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ καταγράφηκε από τον κ. Σταθόπουλο στις 8 Ιουλίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Λίντο), ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ιστοσελίδα του Γκίνες.

Θέλουν… κι άλλα ρεκόρ

Η ομάδα του αθλητικού κέντρου Iron Body, συνιδρυτής του οποίου είναι και ο Κώστας Σταθόπουλος, λειτουργεί από το 2014 με στόχο την σωστή σωματική ανάπλαση, την ευεξία αλλά και την ενδυνάμωση του κορμού του σώματος.

Με αφορμή το παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε ο κ. Σταθόπουλος η ομάδα του Iron Body υπόσχεται… νέα ρεκόρ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Iron Body μετά την επίτευξη του νέου παγκόσμιου ρεκόρ:

Στις 8 Ιουλίου 2019, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Λίντο) ο αθλητής του αθλητικού κέντρου Iron Body (https://ironbody.gr , https://www.facebook.com/TheIRONBODYcommunity/, Σταθόπουλος Κωνσταντίνος κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες κάμψεις με κλειστή λαβή πάνω σε ιατρικές μπάλες, εκτελώντας 44 επαναλήψεις σε ένα λεπτό, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά 3 επαναλήψεις (https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/430093-most-diamond-push-ups-on-a-medicine-balls-in-one-minute ). Η ομάδα του αθλητικού κέντρου Iron Body ετοιμάζεται για νέους στόχους και ρεκόρ. Κύριος στόχος μας σαν Iron Body είναι η ενδυνάμωση του κορμού του σώματος, με συνδυαστικές challenging ασκήσεις για να βελτιώσουμε την υγεία και την ευεξία των συμπολιτών μας.

Το Iron Body ευχαριστεί το Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Ηρακλείου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και το προσωπικό για τη διάθεση του χώρου (Λίντο), τους χρονομετρητές Σακαράκη Κώστα και Μουρτζάκη Εύα το γυμναστή του Iron Body Project Μελεσανάκη Δημήτρη, καθώς και τον φίλο και personal trainer Παπουτσάκη Μιχάλη.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ