Κρητική καντάδα στους δρόμους της Χαλέπας απόψε και γλέντι για καλό σκοπό από τους φοιτητές του ΕΛΜΕΠΑ

κρητική-καντάδα-στους-δρόμους-της-χαλ-1454441

Μια ξεχωριστή βραδιά με νοσταλγία άλλων εποχών διοργανώνουν σήμερα Σάββατο στην Χαλέπα, φοιτητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) για την στήριξη του αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας».

Οι Νικος Τζουγκαράκης, Πάνος Βελισσάρης, Λευτέρης Τσουχλαράκης, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Rat fm του ΕΛΜΕΠΑ μίλησαν χθες στο ZARPA RADIO 89,6 και την Φανή Νικηφοράκη για την κρητική καντάδα που θα ξεκινήσει μετά τις 8 από το ΕΛΜΕΠΑ και το γλέντι που θα διοργανωθεί αμέσως μετά.

Η καντάδα, θα κινηθεί στους δρόμους πέριξ της πλατείας Ευαγγελίστριας, μέχρι και την Αγία Μαγδαληνή ενώ στις 10.30 το βράδυ θα ακολουθήσει το γλέντι στον προαύλιο χώρο του ΕΛΜΕΠΑ (πρώην ΤΕΙ) με το συγκρότημα του Νίκου Δημοτάκη, στο οποίο θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ (με μπίρα).

Τη δράση διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός (RAT FM) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) με σκοπό μέρος των εσόδων να διατεθεί στο “Κύτταρο Χαλέπας”.

Στην καντάδα θα παίξουν οι: Εμμανουήλ Λεθιωτάκης λύρα, Ανδρέας Κωνσταντουδάκης λαούτο, Λευτέρης Θεοδωράκης κιθάρα, Μιχάλης Λεφάκης κρουστά, Νίκος Δημοτάκης μαντολίνο.

Όπως τόνισαν οι φοιτητές, παίρνοντας παράδειγμα και από άλλες περιοχές της χώρας, πήραν την απόφαση να αναβιώσουν αυτό το παραδοσιακό τραγούδι και καλούν όλους τους κατοίκους της περιοχής να πάρουν μέρος στην παρέα τους.

Για την είσοδο στο γλέντι, όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει με τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις οικογένειες που στηρίζονται από το κοινωνικό παντοπωλείο του Κυττάρου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook