Κρήτη | Υπέγραψαν σύμβαση για την υδροδότηση από το φράγμα Αποσελέμη

κρήτη-υπέγραψαν-σύμβαση-για-την-υδροδ-1342799

Την σύμβαση του έργου «Ύδρευση Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου από το φράγμα Αποσελέμη – Εργασίες για την πλήρη και ασφαλή λειτουργία του φράγματος Αποσελέμη Β Φάση», υπέγραψε την Τετάρτη 22/12/2021 το πρωί στο Ηράκλειο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο ανάδοχος του έργου «Χ. ΛΥΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό και σύνθετο έργο που θα εκτελέσει ο Ο.Α.Κ., το οποίο θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του τομέα της ύδρευσης, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Κρήτης, συνολικού προϋπολογισμού 571.552,10 ευρώ. Η χρηματοδότηση του θα γίνει από «Εθνικούς πόρους» ενώ ο χρόνος εκτέλεσης του, είναι οι οκτώ [8] μήνες.

Η υπογραφή της σύμβασης, έγινε στους χώρους της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Νερού [Ε.Ε.Ν.] Αποσελέμη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ. κ. Λευτέρη Κοπάση, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Υδραυλικών Έργων του Ο.Α.Κ. κ. Μάρκου Πατρελάκη καθώς και του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών του Ο.Α.Κ., κ. Στράτου Μηλιδάκη.

Ξεκινάμε την δεύτερη φάση ενός έργου, που θα αναβαθμίσει συνολικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες Ύδρευσης, στις περιοχές του Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου. Μια σύνθετη εργολαβία, μ’ ένα ευρύτατο φάσμα υλικοτεχνικού εξοπλισμού, το οποίο θα μας δώσει την δυνατότητα ελέγχουμε και διανέμουμε με απόλυτα ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα – στάδια τις ποσότητες νερού, από το Φράγμα Αποσελέμη, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Κρήτης», ανέφερε σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης

Ο κύριος Παπαδογιάννης και οι συνεργάτες του, επισκέφθηκαν για ανταλλαγή ευχών τις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, την Ε.Ε.Ν. Αποσελέμη καθώς και τα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook