Κρήτη | Ξύπνησαν στην εντατική τον 53χρονο μετά το φρικτό εργατικό ατύχημα

κρήτη-ξύπνησαν-στην-εντατική-τον-53χρο-729297

Mετά το τραγικό εργατικό ατύχημα και τις «φουρτούνες» που βίωσε 53χρονος που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα στις Μελέσες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ήρθε μια αχτίδα φωτός για τον τραυματία. Αν και ο ακρωτηριασμό των κάτω άκρων προκάλεσε φόβο για την πορεία της υγείας του, τελικά υπήρξε ένα βήμα μπροστά για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη « ο 53χρονος αποσωληνώθηκε και παραμένει για νοσηλεία στην εντατική».

Η αγωνία για την οικογένειά του όμως συνεχίζεται μέχρι να διαφύγει ο 53χρονος εντελώς τον κίνδυνο μετά το φρικτό εργατικό ατύχημα.

Το χρονικό του εργατικού ατυχήματος

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη 7/8 όταν ένα μηχάνημα τύπου κλαρκ έπεσε επάνω στον 53χρονο. Αποτέλεσμα του τραυματισμού του ήταν ο 53χρονος να μεταφερθεί αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στα πόδια και στη συνέχεια να μεταφερθεί για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Δυστυχώς ο τραυματισμός στα κάτω άκρα ήταν τόσο σοβαρός που οδήγησε στον ακρωτηριασμό των δύο ποδιών του 53χρονου.

Η οικογένειά του ελπίζει να βγει νικητής μέσα από αυτή την περιπέτεια.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook