Κρήτη | Ξετρελάθηκε Γερμανός μπόμπιρας που δοκιμάζει για πρώτη φορά… χοχλιούς | Photo

Ένας εκπληκτικός μπόμπιρας από τη Γερμανία έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση σε καφενείο των Μοιρών με τις… γαστρονομικές του προτιμήσεις!

Οι γονείς του, ένα νεαρό ζευγάρι που κάθισε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο καφενείο, ζήτησε από την ιδιοκτήτρια κάτι για να φάει.
Εκείνη τους είπε ότι δεν είναι εστιατόριο αλλά μπορούσε όμως να τους φτιάξει κάτι πρόχειρο. Εν τω μεταξύ στο διπλανό τραπέζι καθόταν μια παρέα ντόπιων που έτρωγε σαλιγκάρια.

Κάποιος απ’ αυτούς μετά από λίγο πρότεινε στο νεαρό ζευγάρι από τη Γερμανία να δοκιμάσει. Αυτοί αν και διστακτικοί στην αρχή με τον τόσο… “ιδιαίτερο” μεζέ, στη συνέχεια πήραν σε ένα πιατάκι μερικούς. Αμέσως ο νεαρός άνδρας κατάφερε να βγάλει με το πιρούνι ένα, όμως αντί να τον κατευθύνει στο στόμα του προς έκπληξη όλων τον έδωσε στον μπόμπιρα.

όπως χαρακτηριστικά γράφει το Δια-SOS-στε την Μεσαρά η αντίδραση του μικρού ήταν σαν να έτρωγε τη φρουτόκρεμα του…και σαν να μην έφτανε αυτό αλλά μετά από λίγο ζήτησε κι άλλο. Τελικά ο μπόμπιρας έφαγε μπόλικα σαλιγκάρια αφήνοντας άφωνους τους “θεατές” κάποιοι εκ των οποίων αναρωτήθηκαν πως θα αντιδρούσε σε ανάλογη περίπτωση μια… Ελληνίδα μητέρα και αν θα ήταν τόσο άνετη στο να αφήσει το παιδί της, τόσο μικρής μάλιστα ηλικίας, να… δοκιμάσει καινούργιες (και τόσο διαφορετικές από τη δική της γευστική κουλτούρα) γαστριμαργικές εμπειρίες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ