Κρήτη | Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης με θρόμβωση – «Η Επιτροπή να πει στα παιδιά μου γιατί δεν θα ξαναδούν τη μάνα τους»

κρήτη-ξεσπά-ο-σύζυγος-της-44χρονης-με-θρ-1228354

Στο νοσοκομείο της Κρήτης παραμένει η 44χρονη Γλυκερία που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, με τους γιατρούς δυστυχώς να μη δίνουν πλέον καμία ελπίδα

Στο νοσοκομείο της Κρήτης παραμένει η 44χρονη Γλυκερία που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, με τους γιατρούς δυστυχώς να μη δίνουν πλέον καμία ελπίδα.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της ο οποίος καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση και παράλληλα να σταθεί δίπλα στα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με την άτυχη γυναίκα.

«Από την Παρασκευή μετά το χειρουργείο γίνονται συνεχώς εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν απλώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο τον εγκεφαλικό θάνατο. Στις ερωτήσεις που τους κάνω κάθε μέρα αν υπάρχει κάποια ελπίδα για τη ζωή της η απάντηση είναι σαφέστατη: ‘Μην την κάνεις αυτή την ερώτηση’» ανέφερε ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης συντετριμμένος, μιλώντας στο MEGA.

«Το ευτυχές είναι ότι έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας βοηθάνε» αρκέστηκε να πει όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα τρία του παιδιά.

«Είναι απορίας άξιο πώς ακόμα το χορηγούνε»

Ο σύζυγος της Γλυκερίας αναρωτήθηκε γιατί επετράπη η χορήγηση του συγκεκριμένου σκευάσματος σε ηλικίες κάτω των 50 ετών, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του ήταν υπέρμαχοι των εμβολίων.

«Το νούμερο των πέντε περιστατικών στις 900.000 είναι λίγο, αλλά το σημαντικό είναι ότι ενώ η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία από τις 6/5 έχει εκδώσει ότι στις γυναίκες κάτω των 50 ετών είναι κατά κανόνα σε αυτές που παρουσιάζεται το σύνδρομο των θρομβώσεων, είναι απορίας άξιο πώς ακόμα το χορηγούνε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Εμείς με τη γυναίκα μου είμαστε υπέρμαχοι των εμβολίων, όταν άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό 40-44 ετών εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κράτους έτσι ώστε να κάνουμε για τη δημόσια υγεία το εμβόλιο. Δεν μας έδωσαν επιλογή στην αρχή που εμείς θέλαμε να κάνουμε το εμβόλιο» πρόσθεσε.

Δριμύ κατηγορώ κατά της Επιτροπής

Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης επεσήμανε ότι μαζί με τη σύζυγό τους έκαναν την δόση του εμβολίου από το ίδιο φιαλίδιο και εξαπέλυσε βολές κατά της Επιτροπής για την απόφασή της να χορηγηθεί το εμβόλιο της AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 50.

«Διεθνώς έχει βγει το θέμα ότι οι γυναίκες κάτω των 50 είναι αυτές που παρουσιάζουν τα προβλήματα. Ό,τι έπαθε η σύζυγος μου ήταν ακριβώς στο πλαίσιο του προβλήματος» είπε, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

«Αν η Επιτροπή νιώθει καλά με τα αποτελέσματα που πήραν για τον εμβολιασμό των γυναικών κάτω των 50 και έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, που εγώ τους εύχομαι να μην την έχουν, τότε να έρθουν αυτοί να πουν στα παιδιά μου όταν με ρωτάνε γιατί η μητέρα τους πήγε να κάνει το εμβόλιο για να σωθεί και δεν θα τη ξαναδούν» κατέληξε.

tanea.gr

2 thoughts on “Κρήτη | Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης με θρόμβωση – «Η Επιτροπή να πει στα παιδιά μου γιατί δεν θα ξαναδούν τη μάνα τους»

  1. Όχι μόνο η …Επιτροπή….και εσύ ο σύζυγος δεν θα’πρεπε να συνοδέψεις την γυναίκα σου σε έναν βιαστικό εμβολιασμό με άγνωστες και όχι επαρκώς ελεγμένες ουσίες και με αποδεδειγμένες παρενέργειες όσο ελάχιστες και να τις παρουσιάζουν….
    Άρα κι εσύ οφείλεις μία εξήγηση στα παιδιά σου που χάνουν έτσι την μάνα τους…

  2. Συμφωνώ με τον/την Α. Κ . Βιαστήκατε να κάνετε τα καλά παιδιά κι εσείς και πολλοί άλλοι. Τσ παιδιά μόνο λυπάμαι. Εμείς οι μεγάλοι είμαστε «κύριοι» των ευθυνών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook